Направи устните си готови за целувка!

Направи устните си готови за целувка!

Грижи се с любов и удоволствие  за себе си и ще привлечеш същото от външния свят!

Понастоящем веждите не са единствената основна черта на лицето. Оказва се, че устните по нищо не остават на заден план! Всяка жена мечтае да има плътни и изразителни устни, точно като на световноизвестните личности. И има защо! Това е и причината ние да създадем, именно, тази статия. Направи устните си готови за целувка!

В Интернет можем да намерим множество житейски идеи, за които се предполага, че биха увеличили обема на нашите устни. Но не всички работят. Ние – козметично студио HR Shine, решихме да съчетаем най-добрите техники и трикове, с които да направим устните Ви готови за целувка! Насърчаваме Ви да ги изпробвате, за да разберете коя от тях работи най-добре!

Направи устните си готови за целувка с козметично студио HR Shine!

Ето ги и нашите трикове за уголемяване на устните, без намесата на игли и операции!

1. Подготовка или по-точно как всяка жена да направи устните си готови за целувка!

Като начало е необходимо да овлажниш устните си с хидратиращ балсам. Остави балсамът да действа поне пет минути, преди да преминеш към следващата стъпка. Сигурни сме, че ще се изненадаш колко по-плътни и сочни могат да изглеждат устните ти, само с тази стъпка. Препоръчително е да намериш балсам за устни, съдържащ ментово масло. Това е съставката, която стимулира притока на кръв към устните. Защото колкото по-гладки и по-хидратирани са устните, толкова по-добре продуктите ще се нанасят и изглеждат!

2. Ексфолиране!

Нежно ексфолирай устните си, като това може да се осъществи чрез употребата на мокра четка за зъби. Тази стъпка е важна, за да се отървеш от така нежеланите люспи и суха кожа. Колкото по-гладки са устните, толкова повече светлина отразяват, а това ги прави да изглеждат по-пълни и по-плътни. А що се отнася до засилването на циркулацията, това кара устните да изглеждат естествено розови и готови за целувка!

3. Избор и поставяне на подходяща основа!

Време е да поставиш основа върху устните си, като е важно да уцелите и подходящата база. Необходимо е да нанесете някакъв лек фон дьо тен или коректор с леки потупвания, като го разпръснеш само и единствено върху линията на устните, за да се създаде илюзия за плътност. Тази стъпка превръща устните в гладко платно за всяко едно червило и гарантира издържливост през целия ден.

4. Контуриране на устните!

Контурирането е един от най-любимите хакове за грим на всеки от нас. Чрез него можем лесно да манипулираме размерите на всяка една област на тялото си. Можем да направим челото ни да изглежда по-малко, да направим скулите ни да изглеждат ясно изразени и разбира се, устните си да изглеждат по-плътни и големи. Чрез нанасяне на пепеляво оцветен контур, или контур под центъра на долната ни устна и над върховете на устните, се създава фина сянка. Просто не забравяй да ги смесиш! Тази лека добавка веднага ще направи устните да изглеждат по-ясно изразени и пълни!

5. Подчертаване на „лъка на Купидон“

Знаеш ли как се нарича онова мъничко вдлъбване в горната част на устните? Запознай се с лъка на Купидон! Всичко, от което имаш нужда, е мъничко подчертаване с хайлайтър в средата на горната устна. По този начин устните ти веднага ще започнат да изглеждат по-плътни. И всичко това е възможно благодарение на трика за светлоотражение. Изключително подходящо е да се използва и гланц, който се грижи за блестящия външен вид на устни, готови за целувка!

6. Направи устните си готови за целувка с подчертаване!

Един от най-лесните начини да направим устните си да изглеждат по-големи е като ги подчертаем – гримьорите го правят непрекъснато! Трябва само да внимаваме да не прекалим, или ще рискуваме да изглеждаме наистина доста неестествено. Така че първо, трябва да намерим цвят, който да комплиментира нашия тон на кожата. След това започнем да очертаваме устните си и да рисуваме малко над естествената им линия. По-добре е линията да се изгражда постепенно, отколкото да се прави в повече.

089 743 8588

Ето и една тайна! Подходящо е да се избира цвят с един или два нюанса по-тъмен от естествения цвят на устните. Защо е така? Това прави устните да изглеждат по – сочни, по – плътни и по – реалистични.

Направи устните си готови за целувка с няколко трика!

Направи устните си готови за целувка!

7. Изсветляване!

Ето още нещо, което трябва да се знае. По-тъмните цветове са склонни да умалят външния вид на нашите устни. Ако големите устни са Вашето нещо, то трябва да се отклоните от тъмните нюанси и да заложите на бледото, или така наречените nude цветове. Цветовете, които трябва да се избягват, включват тъмно лилаво, тъмно червено, тъмно синьо и т.н. Гланцовото червило ще подчертае препълнената линия на устните, но никой не иска това. Така, че не забравяй да използваш матови цветове!

8. Избор на подходящ гланц за устни

Може би си спомняш онези супер блестящи гланцове за устни, които си използвала в тийнейджърските си години. Е, дойде време да ги върнеш. Именно блясъкът в тези гланцове, прави устните да изглеждат по-плътни, като улавят естествената светлина и я отразяват. Добави умерени количества блясък в средата на устните си и не се изненадвай, ако впечатлиш голям брой хора!

Направи устните си готови за целувка с подходящия за Вас гланц!!

9. Време е за довършителни щрихи! Коя жена не иска да направи устните си готови за целувка?!

Използвай очарователното докосване на коректор, за да очертаеш външната страна на устните си. Няма да повярваш само как червилото и устните ти ще започнат да се набиват на очи! Трябва да бъдеш готова за този перфектен момент! Направи устните си готови за целувка! Е, можеш да ни благодариш по-късно :)!

Сега, нека обърнем внимание на един не по-малко важен въпрос.

Как да накараме червилото ни да издържа по-дълго?

Едва ли има жена, която да не мечтае за червило, което да издържа толкова дълго, че да не засенчва визията и?! Това е и моментът, в който да разберем как можем да го постигнем.

Ако искаш червилото ти да издържа по-дълго, то трябва да го нанасяш както обикновено и еднократно, разбира се, за да не се наслоява. След като вече го поставиш върху устните си, нанеси малко полупрозрачна пудра отгоре с малка четка. За цялостен завършек добави още един слой червило отгоре. Повярвайте ни, това ще трае вечно!

Използвай дълготрайно червило!

Направи устните си готови за целувка!

Определено, с изпробването на тези трикове няма да останеш разочарована!

Червилото е нещото, с което можем да превърнем устните си във всичко, което поискаме.

Но какво можем да кажем за нашия естествен цвят на устните?

Всяка жена иска да направи устните си готови за целувка, но не по-малко важно е тяхното здравословно състояние!

Оказва се, че това е един от най-важните показатели за нашето здравословно състояние. Следователно трябва да го възприемем от основно значение.

  • Бледи устни – Ако устните ти са бледи или пепеляво сиви, вероятно имаш признаци на анемия, което означава, че кръвта ти се нуждае от повече червени кръвни клетки. Трябва да ядеш храни, богати на желязо. То се съдържа основно в броколите, червеното месо и червените фурми.
  • Червени устни – Червените устни, които са придружени от лош дъх и копнеж за закуска, са знак, че тялото ти е прегряло, а черният дроб и далакът са преуморени. В този случай трябва да консумираш чай от хризантема и да се храниш със зеленчуци като горчив пъпеш и целина. Също така, важно е да си лягаш преди 23 часа и да не се подлагате на абсолютно никакъв вид стрес.
  • Лилави устни – Лилавите устни са сигурен признак на сърдечни и/или дихателни проблеми. Най-доброто нещо, което можеш да направиш в такъв случай, е незабавно да се консултираш с лекар.
  • Тъмночервени устни – Тъмночервените устни ни подсказват, че нещо не е наред с храносмилателната система. Трябва да заложиш на лесно преработващи се храни. Храни се със сладки картофи и тофу. Може, също така, да пиеш вода с добавен лимонов сок. Това ще спомогне за изчистване на всички токсини в тялото ти и по този начин ще рестартираш метаболизма си.
  • Розови устни – Розовите устни показват, че си напълно здрава. Поздравления! Продължавай в същия дух!

Меките, плътни и големи устни може да изглеждат страхотно, но поддържането им хидратирани и здрави е най-важно! Ако си като повечето нормални хора, устните ти няма да изглеждат меки, розови и пълнички, без да им обръщаш малко повече допълнително внимание. Затова, нека научим още малко за това как да се погрижим подобаващо за тях и да направи устните си готови за целувка!

  • Ексфолиране!

Отново и отново! Вече го споменахме малко по-нагоре, но сега се налага отново да му отделим нужното внимание. Мечтаеш за перфектните устни, нали така?! Е, преди да се насочиш към леглото си през нощта, непременно нанеси балсам за устни с добро качество. След като се събудиш, използвай влажна кърпа или четка за зъби, за да премахнеш нежно всяка мъртва или суха кожа. Това, също, ще засили циркулацията в областта на устните.

  • Използване на домашен скраб за устни!

Използвайки този съвет, може да ексфолираш тънката кожа на устните си със сурова захар, докато същевременно блокираш влагата с бадемово масло и мед .

  • Хидратиране!

Една от най-честите причини за сухата кожа е непиенето на достатъчно количество вода. Консумацията на около осем чаши вода на ден ще облагодетелства тялото ти по много начини, а по-пълно изглеждащите устни са допълнителна полза.

  • Направи устните си готови за целувка като използваш правилните продукти!

Не всички продукти за устни са създадени с равноправни качества и действие. Например балсамите за устни, които съдържат масло от шеа , какаово масло и кокосово масло, дават на устните ни естествена бариера за защита от топлина и замърсяване. Но други съставки, като камфор, могат да изсушат устните ни. Трябва, също така, да се уверим, че изхвърляме всички продукти с изтекъл срок на годност!

089 743 8588

Естествени устни

  • Витамин Е!

Използвай капсули Витамин Е, като прилагаш продукта точно върху устните си. Благодарение на него се засилва циркулацията и се спомага генерирането на нови кожни клетки. Това, от своя страна, прави устните ни по-меки.

  • Овлажняване с алое!

Алоето е вълшебен продукт! Подходящо е да закупиш чист гел от алое вера, или дори да напукаш листо от растение алое в дома си. Алоето притежава успокояващи и лечебни свойства. Дори помага на устните ни да изглеждат възможно най-добре.

  • Използване на скраб за устни на базата на горски плодове!

Ягодите, например, са богати на антиоксиданти и витамин С, което ги прави чудесна съставка за подхранване на кожата на устните. Смачкването на ягоди и добавянето им към смес от мед и зехтин е основната рецепта за невероятно домашно лекарство. Чувствай се свободна да експериментираш и с различни антиоксидантни вариации на боровинки.

  • Направи устните си готови за целувка чрез освежаване с цитрусови плодове!

Използвайки няколко капки лимонов сок, можем да направим устните си да изглеждат по-блестящи и да премахнем така нежеланата мъртвата кожа от тях. Трябва просто да втрием лимоновия сок върху кожата си и да наблюдаваме как кожата изсветлява пред очите ни. Необходимо е да се уверим, че устните ни не са напукани или супер сухи, преди да използваме това средство, тъй като може да влоши нещата.

  • Защита от слънчевите лъчи!

Всеизвестно е, че кожата на лицето ни е обект на вредно излагане на слънчевите лъчи. Интересно проучване установява, че от 299 души, които прилагат слънцезащитен крем върху тялото си, само 37 процента са използвали защита за устни. Използването на дневен SPF 15 или повече, дори в облачни или студени дни, спомага да се забавят признаците на стареене. Устните ни могат да се повредят от UV лъчи, от излагане на слънце или дори без намесата на слънчеви лъчи. И все пак, увери се, че използваш балсам за устни със съставка SPF. Повторното нанасяне на слънцезащитен крем през около час върху устните ни, ще даде възможно най-добри резултати.

  • Използване на естествени растителни багрила

Ако предпочитаме нанасянето на равномерен цвят на устните, който е малко по-червеникав от тона на кожата ни, то естествените растителни бои са добър начин за начало. Те също така няма да дразнят или изсушават устните ни, така както тежките червила. Малиновият сок или сокът от нар, приложени директно върху устните, могат временно да оцветят устните ни в розов цвят.

  • Ограничаване на вредните навици

Замърсеният въздух, дим и химикали могат да състарят кожата преждевременно, като правят устните да изглеждат тъмни или набръчкани. Навици като тютюнопушенето, могат да влошат този ефект и да предадат избледнял вид на устните ни. Избягването на цигарите може да подобри начина, по който изглеждат устните ни.

Направи устните си готови за целувка!

  • И разбира се, какъв по-добър начин да покажете прекрасните си устни, от този с допълнението на красива усмивка!

Не забравяй, че различните тонове на кожата изглеждат добре с различни цветове на устните. Не се обезкуражавай, ако устните ти не изглеждат точно като на любимите знаменитости или рекламите за продукти, които виждаш в списанията. Ние сме тук за теб!  Със съветите на козметично студио HR Shine и благодарение на най-новата ни безиглена терапия за уголемяване на устните, ние ще ти помогнем да постигнете така желания ефект!

Виж повече за процедурата БЕЗИГЛЕНО УГОЛЕМЯВАНЕ И ХИДРАТИРАНЕ НА УСТНИ С ХИАЛУРОН

Ето и процедурата Безиглено поставяне на хиалурон в устните от нашият козметик:

Направи устните си готови за целувка с козметично студио HR Shine!

089 743 8588