Козметичнo студио HR Shine® Бургас предлага Guinot процедури

„Докторът по красотата“, който е отговорен за грижата на кожата ти

Козметичните продукти са създадени с конкретна насоченост и грижа към кожата. Именно това е и причината, поради която те трябва да бъдат внимателно и целенасочено препоръчвани. Даден продукт се смята за ефективен тогава, когато отговаря изцяло на твоите индивидуални нужди. Затова твоят Guinot – експерт при Guinot процедурите в Бургас обръща изключително внимание на специфичните нужди на кожата ти, като всяка терапия започва с индивидуална консултация.
Guinot - козметични процедури за лице

Най-пълноценната грижа за твоята кожа

Ако желаеш да имаш по-красива кожа, информирай своя козметик кои продукти и терапии  са оказали най-благоприятно влияние при теб. Правилната препоръка и насоченост е изключително важна за достигането на перфектни резултати.

Постигане на максимални резултати благодарение на съвместната работа с твоят козметик при Guinot процедури в Бургас

Козметикът ще ти предложи различни висококачествени възможности за грижа за кожата, чрез които да се получат незабавни и видими резултати. Успешното взаимодействие чрез комуникация и съветване, как би желал да стимулираш своята кожа, по какъв начин и т.н.  ще допринесе за получаването на по-бързи и качествени резултати. Козметикът ще предложи най-подходящата за теб козметична терапия на Guinot, като по този начин ще постигнете взаимно желаните резултати.

Нови и уникални козметични процедури и продукти

За получаването на висококачествена и подходяща грижа за кожата е необходимо да се довериш на Guinot процедури в Бургас, които от своя страна се основават на дългогодишния опит на Guinot-козметиците. От особена важност е както доверието на множеството клиенти от цял свят, така и вече доказаният опит на Guinot-козметиците, които от своя страна са и част от ноу-хау на марката.
Именно Guinot процедури в Бургас са предпочитани от клиентите за постигане на желаните перфектни резултати за невероятна кожа.

Разкриване на тайните на козметичната терапия

Guinot-козметични процедури с цел грижа за лицето

– 40 години опит в козметичния салон

Вече 40 години основната мисия, към която се придържа Guinot  е да допринася за красотата на жените чрез иновативни и различни козметични терапии. Guinot смятат козметичния салон за единственото място, където да се прилагат козметичните процедури от висококвалифицирани и доказани професионалисти.

 – Усъвършенстване на козметичните терапии

Научно-изследователските лаборатории на Guinot непрестанно се водят от усъвършенстването и обновяването на различните терапии и процедури, за да имат възможността да предложат на клиента възможно най-иновативната техника. Това е и основна причина за успеха на Guinot-терапиите.

– Контролирани резултати

С цел измерването на ефективността и ефикасността на различните козметични терапии и продукти, изследователската лаборатория на Guinot разполага с отдел по метрология. Благодарение на този отдел се осъществява стриктен контрол  на качеството на продуктите според множество различни критерии.

Сертифицирана високотехнологична лаборатория

– Напреднали научни проучвания

 Качеството на работа в научно-изследователската лаборатория на Guinot се осъществява чрез капацитета на възпроизводство на всички терапии и продукти, които Guinot предлага на своите клиенти.

– Без парабени, без ГМО и без тестове върху животни

За да се осигури максимално добра толерантност към кожата, формулите за всички продукти са разработени без парабени, а активните съставки са изцяло с растителен произход, без върху тях да има следи от ГМО.

Сертифицирана лаборатория по ISO 22716

 Световнопризнатите като стандарт в козметиката, лабораториите на Guinot са едни от малкото козметични производители, които имат възможност да се похвалят с притежанието на сертификат за високо качество ISO 22716 от Международния Офис по Сертифициране VERITAS.

Основни процедури, които обхваща Guinot-терапията:

Guinot-висококачествена козметична терапия за лице

Ако си почитател на холистичния подход и неинвазивните процедури, не пропускай да се възползваш от Реджуванс! Естествен лифтинг, който въздейства на тялото, ума и душата!

Ако търсиш класически антицелулитни масажи, ние можем да ти предложим!

Виж и стандартните ни козметични процедури за лице!

Свържи се нас