Дълбоко почистване на лице с Hydraclean Guinot

Дълбоко почистване на лице в Бургас

Hydraclean Guinot – невероятната процедура за дълбоко почистване на лице в Бургас!

Няма жена в 21 век, която да не държи на блестящия си външен вид! Всички мечтаем за безупречно сияйна кожа, но от взискателните ни графици и безкрайни задължения, често не ни остава време да се погрижим за красотата си. Guinot представя Hydraclean лечение и същевременно решение, което да отговаря на забързаното ежедневие на всяка съвременна жена като същевременно с това да и осигурява перфектно сияеща кожа само в рамките на 30 минути! HYDRACLEAN – Новата експресна процедура за дълбоко почистване на лице в Бургас е  достъпна вече и в нашия салон за красота – HR Shine!

Дълбоко почистване на лице - процедура

Какво представлява Hydraclean Guinot процедурата за дълбоко почистване на лице?

Hydraclean Guinot използва новата патентована система Thermoclean на Guinot, за да подмлади твоето лице само за 30 минути! Можеш ли да повярваш?! Освен това, дълбокото почистване на лице оставя кожата по-чиста, по-блестяща и без примеси. Искаш страхотни и бързи резултати?! Довери ни се и избери дълбоко почистване на лице в Бургас, идеално за всички хора със заето ежедневие!

Множество козметични салони, специализирани клиники и спа центрове твърдят, че осигуряват блестящо лице за по-малко от час. Обикновено те залагат на скоростта в работата, а не на впечатляващи крайни резултати. Hydraclean не е съкратена версия на Facial, а изцяло нова, разработвана през последните две години! Guinot работи усилено в лабораториите си в Париж, разработвайки термочестотната система за постигане на забележими и дълготрайни резултати за по-малко от половината от времето на стандартните процедури за лице.

Процедурата по дълбоко почистване на лице в Бургас е подходяща както за хора, които търсят въвеждащо лечение, така и за тези от нас, които искат да дадат на кожата си бързо, но дълбоко почистване на лицето, без да оставят червени следи или подпухналост.

За вече редовните ни клиенти, които знаят за ефективността на нашите процедури, това е услуга, която може да се прилага като самостоятелно лечение или да се включи в нашите съществуващи процедури за лице за по-дълбоко почистване и постигане на по-дълготрайни резултати!

Как работи процедурата по дълбоко почистване на лице в Бургас?

Регулирана топлина от патентованите термопочистващи електроди задейства хиперсекрецията на потните жлези, за да почисти порите ни и да освободи кожата от токсините. Топлината от електродите помага на специализираните лекуващи гелове да проникнат дълбоко в кожата, което води до по-ясна, блестяща и по-хидратирана кожа! Това и позволява да диша, което я прави по-възприемчива към продукти и последващи лечения.

Съставни компоненти на процедурата

Съставни компоненти на процедурата по дълбоко почистване на лице в Бургас

По време на процедурата HydraClean се използват два вида гел. Те са създадени изцяло и специално за този вид лечение, а именно – универсален почистващ гел за всички типове кожа и пречистващ почистващ гел за мазна кожа. И двата гела са без наличието на сапун. Същевременно с това съдържат две мощни активни съставки. Едната, от които е Lipacid, регулираща излишния себум, а другата е салицилова киселина, използваща се с антибактериална и ексфолираща цел. Универсалният гел също съдържа алантоин и млечна киселина за омекотяване, успокояване и овлажняване на кожата на лицето. Пречистващият гел съдържа репей, който се използва за дълбоко почистване и пречистване!

Hydraclean – дълбоко почистване на лице в Бургас представлява двуетапно, дълбоко почистващо лечение, което е подходящо за всички типове кожа!

089 743 8588

Върху кожата се поставят два вида гел – пречистващ и универсален, съдържащи свойства за регулиране на производството на себум, ексфолиране, изчистване на запушени пори, успокояване, заздравяване и същевременно с това спомагат за забавяне на процеса на стареене. След това се използва „Thermoclean Electrode“. Той представлява гладка метална повърхност, която се загрява до температура 42 ° C.  

Уред за провеждане на Guinot  процедурата

Вместо да се използва пара за омекотяване на порите, което може да изсуши и да повреди кожата, този електрод е настроен на определена температура и може да се регулира на нивото на комфорт на всеки човек. Докато омекотява порите, топлината от електрода едновременно прониква в лечебните гелове в кожата като дълбоко я почиства и хидратира до съвършенство. Чрез този уред се масажира внимателно повърхността на кожата, на всеки сантиметър от лицето. Топлината на повърхността отваря порите и насърчава продукта да проникне по-дълбоко в кожата за по-щателно почистване и за повече полза за здравето и сиянието на кожата на лицето!

След това се осъществява специализиран масаж за красота, който спомага за изтичане на течности от лицето и засилва „микроциркулацията“ в кожата. Всеки увеличен приток на кръв и циркулация към кожата ще я направи да изглежда ярка, плътна и младежка!

След осъществяване на лечението, множество клиенти остават изненадани и впечатлен, като видят, че кожата им свети. Задръстванията и запушените пори стават по-малко възпалени и дори се минимизират през следващите дни. Също така откриват, че кожата им изглежда изключително хидратирана и здрава!

В колко стъпки се осъществява процесът по дълбоко почистване на лице в Бургас?

Отговорът на този въпрос е 7 стъпки! А ето кои са те:

  • Почистване и тонизиране на кожата – Първа и основна стъпка при започване на този вид козметични процедури е отстраняването на грима и почистването на лицето. След това нашият специализиран козметик използва точно определени продукти, за да подготви кожата ти за по-добро усвояване на продуктите.
  • Нанасяне на гел;
  • Термопочистващ електроден масаж;
  • Премахване на гел;
  • “Изтегляне” на запушените пори (ако е необходимо);
  • Овлажняване – Както при всички наши ежедневни грижи, върху кожата се нанася овлажнител, който я хидратира и се отразява добре на цялата усилена работа.
  • Масаж на лицето – Масажът на лицето е идеален способ за отпускане на чертите на лицето и ума, той благоприятства дренажа и възстановява микроциркулацията на кожата. Ако кожата ти се нуждае от незначителни екстракции, за да изчисти черните точки и други примеси, вашият козметик ще замени масажа с екстракции. След това релаксираща и успокояваща маска се нанася върху кожата за няколко минути, за да се хидратира и засияе кожата.

Тайни за дълбоко почистване на лице в Бургас

Тайни за грижата на лицето, които може да осигури Hydraclean

Hydraclean процедурата по дълбоко почистване на лице е единственият метод за лечение в света, който дълбок почиства абсолютно всички типове кожа!

Освен това, Hydraclean Treatment е единственото дълбоко почистващо лечение, което действа едновременно както на потните, така и на мастните жлези! Термопочиствашият нагревателен електрод разпространява нежна топлина, която пречиства кожата от токсините и излишния себум.

Релаксиращият масаж, от своя страна, благоприятства дренажа и спомага за нормализиране на подкожната микроциркулация. Отпуска лицето и връща мечтаното излъчване на кожата!

089 743 8588

Резултати, постигнати благодарение на дълбоко почистване на лице в Бургас

След провеждането на 30 – минутната процедура, кожата е блестяща и сияйна, диша по-добре и е по-възприемчива към последващо нанесените продукти за нейната грижа!

Клинично доказани резултати:

  • Използване на Gel Nettoyant Pureté:

– след една процедура блясъкът на мазната кожа се намалява с около 93%.

– премахва 93% от петна по кожата;

– 97% намаляване на размера на петна;

– 2,3% нарастващо сияние в тена след третиране!

За да удължи положителните резултати от процедурата, козметикът на HR Shine ще подбере за теб специализирани продукти за домашна грижа, които съответстват на твоето състояние на кожата.

Ползи от провеждане на Hydraclean процедура

  • Дълбоко почистване;
  • Отстранява кожните токсини и излишния себум;
  • Помага за нормализиране на подкожната микроциркулация;
  • Отпуска лицето;
  • Възстановява сиянието на тена;
  • Антибактериална и ексфолираща процедура;
  • Кожата изглежда видимо по-млада;
  • Кожата е сияйна и блестяща;
  • Кожата е по-еластична!

Както всички знаем, красивата кожа е тази, която е старателно почистена. Дълбокото почистване е изключително важно, за да може кожата ни да се лиши от така вредните влияния на примесите.

Ако искаш кожата ти да изглежда сияйна, а лицето отпуснато и подмладено, не се колебай да се свържеш с нас!

Специални съвети от експерт!

  • Лечението с Hydraclean терапия се препоръчва за видими резултати на всички типове кожа!
  • Още от първото лечение кожата е моментално по-изчистена и сияйна! Резултатите са моментални!
  • Твоят Beauty терапевт и личен козметик препоръчва да запазиш кожата си с едно Hydraclean лечение за дълбоко почистване на кожата месечно или две процедури месечно за мазна кожа!
  • За да удължиш ползите от лечението, специализираният ни козметик ще ти предпише продукти, подходящи за твоята кожа и красота!
  • Възрастите, за които е подходяща процедурата по дълбоко почистване на лице са 16 +!
  • Целта на Hydraclean процедурата е изцяло почистваща и освежаваща!
  • Максимумът за провеждане на този вид козметични процедури е от 2 до 4 пъти в месеца!
  • Времетраенето на процедурата, както вече споменахме малко по-нагоре, е 30 минути!
  • Усещането по време на протичане на дълбокото почистване на лице е напълно релаксиращо и успокояващо!

Засияй с нас!

Разходи се по улиците на Париж и виж очевидното – френските жени имат разкошна и светеща кожа! Като лицето в света на грижата за кожата, тайната на Guinot е проста – инвестирай в своите продукти, за да осигуриш живот на красивата кожа! Луксозната и емблематична линия за естетика е разработена от експерти, вкоренени и отдадени силно на философията на красотата без нуждата от много усилия! Намиращи се в почти всеки ъгъл на Париж, Guinot вече са основната водеща сила за красота по света. Затова ни се довери и засияй по световен стандарт! Ние сме тук, за да ти помогнем да направиш най-доброто за своето лице! За да резервирате среща или за повече информация, моля свържете се с нас на телефон 089 743 8588! За да осигурим най-добри резултати, всяка наша терапия започва със задълбочен анализ на кожата от един от нашите опитни естети!

Ето защо, ако искаш да направиш най-доброто за лицето си, без да се отказваш от социалния си живот или работата си, по-добре се запиши за Hydraclean Guinot – невероятната процедура за дълбоко почистване на лице в Бургас!

089 743 8588

Виж и другите ни козметични процедури!

Очакваме те при нас!