THALGO със силиций – Терапия за супер лифтинг ефект

Thalgo със силиций - терапия за супер лифтинг

Thalgo лифтинг със силиций Бургас – терапия за супер лифтинг

Благодарение на процедурата Thalgo лифтинг със силиций Бургас се постигат изключително ефикасни резултати. Този процес цели да се премахнат видимите признаци на стареене и изразената умора, като същевременно поддържа естествената сила на кожата да се регенерира. След провеждането на Thalgo лифтинг със силиций Бургас, кожата е обновена. Изглежда видимо по-млада, по-тонизирана и по-еластична (със значително подобрение от до 87%). Линиите и бръчките по лицето се запълват отвътре, а контурите на лицето изглеждат видимо „повдигнати“.

Тази уникална терапия комбинира използването на хиалуронова киселина и силиций с морски произход. Това е и ключът към постигането на незабавни резултати. Първите стъпки, с които започва процедурата са почистването и тонизиране на лицето. Следва процес на ексфолиация с рисърфисинг крем, който спомага за изчезването на бръчките и лифтиране на кожата. Терапията Thalgo със силиций върви ръка за ръка с изглаждащ лифтинг масаж. Именно изпълва бръчките и стяга контурите на лицето. Процедурата продължава с двойна маска с хиалуронова киселина и криоскулптуриращата маска. Те, също, допринасят за изпълването на дълбоките бръчки и извайват овала на лицето. Гарантирано е, че само след провеждането на една козметична терапия – Thalgo със силиций, лицето на клиентите изглежда с поне пет години по-младо. Кожата става сияйна и блестяща, бръчките са невзрачни, дори почти незабележими, а овалът на лицето е по-стегнат и лифтиран.

Основна цел на Thalgo лифтинг със силиций Бургас

Thalgo създават тази козметична терапия със силиций с една основна цел. А тя е постигане на незабавен регенериращ ефект. Една от първопричините за стареенето на кожата е свързана именно с понижаване нивата на силиций в кожата. Тази причина, обаче, е съпроводена от липсата на колаген и хиалуронова киселина.

Силицият е основен и жизненоважен елемент, съставляващ кожата. Той е отговорен за поддържането на нивата на основната съставка в кожата. От особена важност е да се знае, че силицият стимулира образуването на колаген и еластин. Също така, това е и елементът, който запазва младостта и цялостта на кожата. Отсъствието на силиций води до сухота, появява на бръчки, отпускане на кожата и загуба на еластичност.

Доказани професионалисти създадоха комплекс морски силиций при изключителни условия, в специализирани лаборатории. Той има способността да изгражда матрикса в дермата благодарение на активиране синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина. По този начин се възстановява стегнатия, сияен и младежки вид на лицето. Както вече споменахме малко по-нагоре, тази процедура изпълва появилите се бръчки по лицето, същевременно с това изглажда и лифтира кожата.

Терапията Thalgo със силиций подхранва кожата и възстановява нейната твърдост, като заедно с това отново извайва контурите на лицето.

Процедура Thalgo със силиций

Можем да обособим 4 основни характеристики при осъществяване на процеса Thalgo лифтинг със силиций Бургас:

 • Кожата се подхранва интензивно и се освежава;
 • Кожата се подсилва и се реструктурира;
 • Защитава се производството на хиалуронова киселина;
 • Възстановява се гъвкавостта на кожата;

Процедурата се бори срещу видимите бръчки и отслабването на кожата. Комплексът от хиалуронова киселина с морски произход осигурява интензивна и висококачествена хидратация на кожата, като изглажда и изпълва бръчките на лицето.

Специални водорасли се използват в процедурата Thalgo лифтинг със силиций Бургас.

Истината е, че водораслите имат невероятната способност да увеличават богатото съдържание на минерали и микроелементи в морето и да възстановяват неговите укрепващи, реминерализиращи и балансиращи свойства, понякога до 100 000 пъти.

Както вече споменахме, водораслите имат много висока конценрация на минерални елементи – йод, калций, фосфор, калий, магнезий, мед, цинк, кобалт, желязо, флуорид и т.н. Освен тях, съдържат и почти всеки витамин и аминокиселина. Благодарение на всички тези елементи, влизащи в състава на водораслите, те се отличават както с антивирусни, така и с антибактериални качества. Могат да влезнат в употреба срещу ревматизъм и дори за регулиране на щитовидната жлеза.

Meristotheca dakarenis и Jania rubens са двата вида водорасли, които се използват при провеждане на терапията. Те, сами по себе си, са подбрани благодарение на антиейджинг свойствата си.

А сега, нека се запознаем с техните свойства. Водораслите притежават висока способност да премахнат увреждането, което нанася хиалуроновата киселина в кожата. Това се осъществява чрез инхибиране на ензима хиалуронидаза, а то от своя страна води до забавяне процесите на стареене.

Важна информация за терапията на Thalgo лифтинг със силиций Бургас

Козметичната терапия Thalgo със силиций, против стареене, започва със специфично почистване на кожата. То обхваща нанасяне на Resurfacing Cream, съдържащ алуминиеви кристали, чрез които се ексфолира кожата по линията на бръчките. Следващата стъпка е нанасянето на концентрирания серум Silicium Extracts за обновяване и стягане на овала на лицето.

Основна и една от най-важните стъпки, при провеждане терапията Thalgo със силиций, е специфичният масаж за стимулиране на кожата. Той се извършва чрез хиалуроновия филър Filler Hyaluronique. Дермостемулиращата техника изглажда и изпълва бръчките. Същевременно с това, кожата се тонизира, освежава и подобрява видимо еластичността и стегнатия си вид.

Ефикасността на масажа се подсилва от двойната маска. Тя обхваща слой колаген и хиалуронова киселина. Този слой се нанася в горната част на лицето, а другият слой на моделиращата маска – в долната част на лицето и шията.

Маска при Thalgo със силиций

Времетраене на процедурата Thalgo лифтинг със силиций Бургас

Процедутата Thalgo със силиций, обикновено, трае от 60 минути до 1 час и 15 минути. А резултатите от козметичната терапия са видими незабавно!

За какъв тип кожа е подходяща процедурата Thalgo лифтинг със силиций Бургас?

Терапията Thalgo със силиций е висококачествена процедура, изградена на базата на високоефективни средства против стареене. Тя, сама по себе си, е създадена за да отговори на всички нужди, които кожата ни има, и да се пребори с признаците на стареене. Thalgo със силиций е подходяща козметична процедура за хора, които имат от суха до много суха кожа.

089 743 8588

Ефикасност на терапията Thalgo лифтинг със силиций Бургас

Според мнението на множество професионалисти и специалисти:

 • Благодарение на терапията кожата е с 87% по-гладка, с по-малко бръчки и изгладени назолабиални гънки.

Според мнението на клиенти, подложили се на терапията против стареене:

 • 100% гарантиран ефект;
 • Лицето е видимо подмладено, кожата е стегната, лифтирана, сияйна и по-еластична;
 • Овалът на лицето е по-фин, кожата е обновена и реструктурирана;
 • Още след провеждането на първата терапия се установява разлика;
 • Лицето изглежда с 5 години по-младо.

Виж и Thalgo терапия с Колаген

Можем ли да използваме продукти на Thalgo със силиций в домашни условия?

За съвременната жена, поддържането на блестящ външен вид е от огромно значение. Има ли жена, която да не иска да бъде сияйна и безупречна?! Е, отговорът на този въпрос определено е НЕ!

Благодарение на продуктите, създадени от Thalgo, всяка уважаваща себе си жена, вече, може да отделя време на лицето си, на бръчиците, които се появяват по  най-разнообразни причини, както и на контура на лицето. Thalgo създават три вида продукти, съдържащи силиций, които спомагат поддържането на блестящ външен вид. А именно:

 • Silicium Creme

крем за Thalgo със силиций

Това е високотехнологичен лифтинг крем против бръчки на лицето, съдържащ силиций и комплекс хиалуронова киселина. Подхранва и стяга кожата все по-качествено след всяко негово приложение. Допринася, също така, за забавянето на видимите признаци на стареене по лицето. Изразените бръчки намаляват драстично, а лицевият контур е видимо лифтиран.

При добре подхранена кожа на лицето, самата тя изглежда твърда, младежка и с възстановена еластичност. Кремът е изключително подходящ за лъчеарният тен, при който дълбоко набраздените бръчки са по-малко видими и маркирани.

Silicium Creme се нанася сутрин върху почистената кожа на лицето, преди основния крем или самостоятелно вечер, като служи за основна регенерация на кожата.

 • Concentre Silicium

А сега, нека разгледаме интензивният стягащ лифтинг серум със силиций, против бръчки на лицето за еластична и кадифено мека кожа. Концентрираният серум с интензивно обновяващо действие стимулира клетъчната регенерация и подобрява плътността на кожата, като подчертава контурите на лицето. Леката консистенция на Concentre Silicium придава еластичност и невероятна кадифена мекота на кожата. Тя става стегната, блестяща, реструктурирана, еластична, с изгладени и незабележими бръчки. Лицето е видимо по-младо, меко и сияйно.

Серумът се нанася сутрин и вечер. Като ако целим максимален резултат, е препоръчително след нанасянето на серума Concentre Silicium, да се нанесе THALGO  Crème Silicium, като интензивна едномесечна грижа. Дори е препоръчително тази процедура да се повтаря няколко пъти в годината, в зависимост от нуждите на клиента.

 • Creme Silicuim Regard

И последен, но не на последно място по значение, Creme Silicuim Regard – подхранващ и регенериращ лифтинг крем против бръчки. Той се прилага за околоочния контур, като също е обогатен със силиций и осигурява истинска подмладяваща грижа. Creme Silicuim Regard подхранва кожата, изглажда и изпъва бръчките и лифтира деликатната кожа на околоочния контур.Подходящо е да се нанася сутрин и/или вечер на добре почистена кожа върху областта около очите.

Разбра ли за терапията на Thalgo с Хиалуронова киселина?

Е, тук е моментът да си признаем, че всички остаряваме. Но, въпреки че, часовникът тиктака и годините си минават, има едно нещо, за което не бива да забравяме, а това е анти-стареенето. Остаряването не може да бъде избегнато, но можем да го забавим максимално и да водим успешни битки срещу него. Процедурата Thalgo със силиций е основен помощник на нашите клиенти. Нека, обаче, да отдадем необходимото на няколко прости стъпки, които можем да предприемем в борбата за сияен и младежки външен вид.

 • Необходимо е да предпазваме кожата си от слънцето.

Причина номер едно за стареенето на кожата е именно излагането на слънце. Важно е да се грижим за кожата си като използваме качествени слънцезащитни кремове.

 • Сънят също е изключително важна част от правилната грижа за кожата.

Проучвания твърдят, че недостатъчното спане влияе директно върху застаряването и бръчките. Дори според мнозина лекари, ако не почиваме достатъчно, здравословното ни състояние ще се наруши и това също ще окаже влияние на външния ни вид. Други директни въздействия могат да повлияят негативно на кожата, а това са състояния като псориазис, екзема, общо възпаление и т.н.

 • Ако искаме сияйна и блестяща младежка кожа, то трябва да намалим стреса до минимум.

Говорейки за състояния на кожата, стресът е фактор, който може да ги изостри в изобилие. Освен това, той влияе и на състоянието на сън, което се превръща в един дълъг и затворен цикъл.

 • Върху състоянието на кожата ни влияят също и тялото и ума.

Необходимо е да упражняваме тялото и ума си всеки един ден. А това, сме сигурни, че сте го чували хиляди пъти. Това е толкова важно. Дори 20 минути на ден могат да спомогнат за пречистване на ума и подобряване на цялостното ни здравно състояние. Кожата е най-големият орган и за нея трябва да се грижим толкова добре, колкото и към останалата част от тялото ни.

089 743 8588

 • Храненето е от изключителна важност за здравето и външния ни облик.

Ако се храним достатъчно добре, кожата ни ще го отразява. И нека не забравяме водата! Трябва да знаем от какво количество вода се нуждае тялото ни и да поемем ангажимента да пием на чести интервали. По този начин кожата ни ще изглежда по-хидратирана и органите ни също ще ни благодарят.

 • Трябва да променяме често рутината си.

Нищо не ни кара да се чувстваме уморени и скучни, колкото правенето на едно и също нещо, отново и отново. Хубаво е да пътуваме, да вървим доста и да посвещаваме свободното си време на туризъм. Защо не, да посетим нов музей, или да прочетем добра книга? Важно е да намерим нещата, които ни освобождават от уморителната рутина, и да им отделяме необходимото време. Така тялото ни и кожата ни ще изглеждат и ще се чувстват доста по-добре.

 • Колкото и нереално да звучи, трябва да правим това, което обичаме.

И дори да не можем да повярваме, това оказва голямо влияние на излъчването ни. Нека се опитваме да прекарваме по-голямата част от времето си през деня с това, което обичаме да правим. Ако мразим работата си, рутината си, как ще живеем пълноценно и спокойно? Новата кариера или хоби, абсолютно, ще окажат положителен ефект върху анти-стареенето и цялостното ни здраве. Промените, често звучат страшни, но за същаление, малко хора правят това, което обичат.

 • Друго важно нещо, на което да отделим внимание е изготвянето на добър режим на грижа за кожата.

Ако полагаме необходимите грижи за кожата, то тя ще ни се отблагодари безвъзвратно. Хубаво е да се използва козметика с антиоксиданти, тъй като те защитават кожата от увреждане, независимо дали от UVA или UVB лъчи. Витамин С е доста популярен пример. Ретинолът, или с други думи производството на витамин А, насърчават клетъчния оборот, който пък произвежда нов колаген и еластин. Добре е, също така, да се използват продукти с доказани съставки против стареене като пептиди, колаген, хиалуронова киселина и т.н. Затова и продуктите на Thalgo със силиций са идеални за борбата със стареенето.

Всички знаем, че каквото и да правим, ние няма как да предотвратим процеса на стареене. Но това, което правим, може да го забави до голяма степен. Крайната цел на всички нас е да успеем да запазим качеството на кожата ни по възможно най-добрия начин.

Терапиите на Thalgo са високотехнологични и изключително ефикасни

И един последен съвет – довери се на нашият доказано професионален екип! Отпусни се и се остави на момента по време на процедурата на Thalgo, изцяло съобразена с твоя тип кожа.

За най-добрите резултати – козметично студио HR Shine в Бургас!

089 743 8588