Liftosome – подмладяващ лифитнг с проколаген

Liftosome – подмладяващата лифтинг терапия, която тонизира кожата и овала на лицето

Невероятният  Liftosome – подмладяващ лифтинг с проколаген Бургас е специално създаден с цел подмладяване и стягане на кожата. Това се осъществява благодарение на основната активна съставка – проколаген, както и на моделиращия ефект на термо-лифтинг маската. Първата стъпка, на която козметикът трябва да обърне внимание е внимателното почистване на лицето. След това се нанася серум, съдържащ проколаген и термо-лифтинг маска. Чрез нея се разпръсква мека топлина, която улеснява проникването на основните активни съставки. Изключителната по рода си лифтинг терапия Liftosome се препоръчва като интензивна грижа или в комбинация с терапиите Hydradermie или Beaute Neuve, които също може да проучите в нашия сайт.

Liftosome - подмладяващ лифитнг с проколаген

Искате по-млада и естествена кожа? Liftosome – подмладяващ лифтинг с проколаген Бургас е решението на проблема!

С увеличението на възрастта, при неизбежния процес на остаряване и вследствие на умората, кожата се отпуска, появяват се бръчки, губи се перфектния и гладък вид. Невероятната козметична терапия Liftosome спомага възвръщането на младостта и стегнатия младежки вид на кожата, като видимо намалява признаците на стареене. Liftosome възстановява овала на лицето, тонизира и обновява преди това загубения блясък на кожата.

Необходимо е козметикът, който осъществява процедурата да приложи индивидуална терапия с проколаген, която да възстанови еластичността на кожата. Приятната топлина, която отдава термо-лифтинг маската  зарежда кожата с освежаваща енергия и същевременно с това възвръща нейния стегнат и свеж вид. В края на терапията Liftosome, лицето на клиента е видимо освежено, ободрено и сияещо.

Liftosome - подмладяващ лифитнг с проколаген за сияйна кожа

  • Двойна липо-аспирация

Благодарение на специфичен накрайник за масаж се образува вакуум, който води до образуване на две кожни гънки. По този начин се осъществява премахване на целулита.

  • Йонизация

Използвайки накрайник за масаж, който се плъзга по кожата, се йонизират специфичните гелове и по този начин се спомага проникването в дълбочина на активните съставки, спомагащи отслабването.

Liftosome-крем за сияйна кожа

  • Стимулация

С помощта на електростимулацията се, мускулите изгарят мазнини по-лесно и се подобрява кръвната и лимфна микроциркулация.

Резултати, получени от двойния отслабващ ефект на Liftosome – подмладяващ лифтинг с проколаген Бургас

Достигат се изключителни резултати още след първата проведена терапия.

  • -0,6 см намаляване обиколката на бедрата
  • -1,5 см намаляване обиколката на талията

Като резултати, получени благодарение на двойния отслабващ ефект можем да откроим, че целулитът изчезва бързо и ефектно, кожата става значително по-гладка и тялото е по-свежо и обновено.

089 743 8588