Hydradermie lift – мигновен лифтинг на лице

Hydradermie lift – Мигновен лифтинг на лице – високотехнологична терапия

С минаване на годините и под влиянието на умората, кожата  и контурите на лицето остаряват и се отпускат. До скоро лифтинг терапиите оказваха въздействие само върху структурата на кожата, като възстановяваха плътността на епидермиса и стягайки дермата. В днешно време обаче, благодарение на налагането на пазара на Hydradermie lift – незабавен лифтинг на лице Бургас – невероятната подмладяваща революция в бранша, могат да се стимулират и освежават лицевите мускули, като се достига до видим лифтинг ефект само чрез няколко процедури. Това се осъществява без намесата на никакви инжекции!

Мигновен лифтинг на лице Бургас

Hydradermie lift – Мигновен лифтинг на лице Бургас – терапията с видими ефекти още след първата процедура!

Hydradermie Lift е високотехнологична лифтинг терапия, която чрез стимулиране на мускулите успява да тонизира и стяга кожата в дълбочина. Чрез тази процедура се възстановява и клетъчната активност, а чертите на лицето са изгладени до съвършенство. Лифтинг процедурата Hydradermie Lift въздейства изключително бързо върху мускулното ниво и има видим подмладяващ ефект. След осъществяване на терапията, кожата на клиентите ни става по-гладка, равномерна и стегната. Гарантираме, че веднага ще установите разликите в огледалото. Препоръчително е да се осъществят три терапии от Hydradermie Lift за по-съществени и видими резултати.

Hydradermie Lift Yeux – висококачествен мигновен лифтинг на лице Бургас за тонизиране околоочния контур

Невероятната иновативна терапия Hydradermie Lift Yeux  е ефикасно решение за поддържане младостта на кожата около очите. Тя е насочена към стимулирането на мускулите около очите като ги освежава и подмладява. След осъществяването на първата терапия фините линии около очите изчезват, бръчките се изглаждат и околоочният контур е осезаемо по-тонизиран и подмладен.

Hydradermie lift - ефикасна лифтинг терапия -преди и след

  • Двоен пилинг ефект

С помощта на гелът Peel’ In, който съдържа плодови киселини, се ексфолират мъртвите клетки и се стимулира образуването на нови такива. А чрез пяната Peel’Out се отстранява действието на киселините и се разкрива нова и видимо подмладена кожа.

  • Регенерация с Dermanove

Употребата на серума Dermanove трябва да осъществява съвместно с прилагането на релаксиращ масаж, за да се стимулира клетъчното обновяване.

  • Нов блясък с Clarimasque

В тази изключителна маска се съдържа голяма доза витамин С, който от своя страна спомага за изсветляване на пигментациите и разкрива пълната красота и потенциал на кожата.

Мигновен лифтинг на лице Бургас - постигнати резултати
089 743 8588

Ето къде се намираме