Hydradermie – Двойна йонизация на лице

Hydradermie – терапия на „звездите“

Hydradermie – Двойна йонизация на лице Бургас е ексклузивна козметична терапия на Guinot. Чрез нея се възвръща бързо младостта и блясъка на кожата непосредствено след първата проведена процедура. Тази иновативна процедура спомага проникването на йонизираните активни съставки в дълбочина, което е и ключът към ефикасността на терапията.

Hydradermie – двойна йонизация на лицето е наричана още терапия на „звездите“. Предлага се в седем разнообразни разновидности, всяка една, от които в съобразена с личните необходимости на кожата на клиента. Козметичната терапия се извършва единствено от опитни и доказани с времето специалисти – козметици. Без значение къде по света се намирате в момента, независимо дали в спа-център или козметичен салон, можете да бъдете убедени, че терапията на Hydradermie с двойна йонизация на лицето се прилага според високите стандарти на Guinot терапиите.

Hydradermie-двойна йонизация

Кожата е видимо променена след края на Hydradermie – Двойна йонизация на лице Бургас

След като е вече проведена терапията Hydradermie с двойна йонизация, лицето Ви ще изглежда отпочинало и блестящо. Спазвайте програмата Hydradermie, като при всяка стъпка се допитвате до Вашият козметик, и Ви убеждаваме, че въздействието, оказано върху кожата ще бъде положително. Hydradermie -двойна йонизация на лицето е една от най-ефективните терапии за грижа за лицето, като е необходимо да се провеждат три интензивни терапии или една поддържаща терапия всеки месец. По този начин се поддържа блясъка на кожата през цялата година.

Hydradermie-двойна йонизация на лицето

  • Дренаж при осъществяване на процедурата Hydradermie – Двойна йонизация на лице Бургас

Прилагането на дренаж от квалифициран козметик подобрява микроциркулацията  и напрежението видимо се изпарява.

  • Мускулна стимулация

По време на тази фаза от терапията мускулите се стимулират, за да могат в процеса на работа да се увеличат  и да повишат тонуса си. Чертите на лицето са видимо изгладени.

  • Релаксиращ масаж

По време на тази фаза от козметичния процес, козметикът провежда терапия с релаксиращ масаж с цел обновяване, тонизиране и стягане на кожата.

Hydradermie-двойна йонизация на лицето-терапия на звездите

089 743 8588

Ето къде се намираме