Beaute Neuve – двоен пилинг на лице

Искате кожата Ви да се чувства като нова и да излъчва красота?

Ако отговорът на този въпрос е ДА, това значи, че се намираш на правилното място. Това може да се постигне чрез Beaute Neuve – двоен пилинг на лице Бургас.

Като интересен факт можем да споделим, че епидермисът се състои от 30 слоя клетки. Когато повърхностните слоеве са дехидратирани, кожата губи естествения си блясък. Чрез провеждането на пилинг терапия се отстраняват мъртвите клетки и по този начин кожата се освежава. Плодовите киселини в гела Peel’ In проникват между вече мъртвите клетки и успяват да прекъснат междуклетъчните връзки, за разлика от пяната Peel’Out, която ги отстранява.

В края на провеждането на тази терапия, маската Clarimasque, съдържаща чисто витамин С, участва в обновяването на еластиновите нишкии изсветлява пигментациите като възвръща блясъка на кожата.

Beaute Neuve - двоен пилинг на лице

Както всички знаем, умората, стресът и нарастването на възрастта могат да доведат до загуба на блясък, липса на еластичност на кожата и поява на пигментации. Това се случва понеже в епидермиса се натрупват дехидратирани клетки. По този начин клетъчната регенерация се забавя и кожата изглежда повяхнала и неосвежена. При подлагането на една терапия Beaute Nueve се възвръща изгубения с времето бляскав тен. Докато при извършването на още поне три ще намали драстично пигментациите, елиминирайки повърхностния слой мъртви клетки и ще позволи на кожата да диша.

Благодарение на изключителният двоен пилинг на лицето Beaute Nuevе, клетъчното обновяване се ускорява, тенът се освежава, кожата става като нова, красива и блестяща.

  • Използване на серум с проколаген при Beaute Nueve – двоен пилинг на лице Бургас

Чрез нанасянето на серум с проколаген се постига подобряване еластичността на кожата.

  • Термо-лифтинг маска

Термо-лифтинг маската постепенно освобождава мека топлина, чрез която ся увеличава бързината на проникване на активните съставки в дълбочина на кожата. След като минат няколко минути, самата маска се втвърдява върху лицето.

  • Използване на регенериращ серум при Beaute Neuve – двоен пилинг на лице Бургас

В края на провеждане на терапията се нанася с леки масажиращи движения активният серум. Благодарение на него клетките се насищат с кислород и се изглаждат чертите на лицето.

Няма човек на земята, който да не желае да има перфектната кожа, изглеждаща сияйно и освежено. Но в напрегнатото ни ежедневие, за съжаление е изключително трудно, тъй като доста процеси я замърсяват или дехидратират. Дори промяната на климата оказва сериозно влияние върху жизнеността на кожата, така както смяната на сезоните, дневното ни хидратиране, начините, по които се грижим за нея и т.н.

Beaute Neuve - двоен пилинг на лице - продукт

Домашни методи за освежаване на кожата, съвместно с Beaute Neuve – двоен пилинг на лице.

За да поддържаме кожата си в добър вид би било добре да комбинираме терапиите за лице с различни домашни маски. Всеобщ факт е употребата на краставица, лимон и розова вода в домашни условия. Прилагането на този вид маска може само да окаже положителен ефект върху кожата. Тя допринася освежаването на тена и избелването на кожата.

089 743 8588

Още едно прекрасно предложение за приложение в домашна маска е алое. Алоето оказва много добро влияние върху кожата, като допринася за невероятно хидратиране, освежаване и допринася за изключително чист и порцеланов вид на кожата.

Beaute Neuve - двоен пилинг

Ето къде се намираме