Кислородна мезотерапия

Кислородна мезотерапия Бургас, Козметично студио Hr Shine

Кислородната терапия за млада и сияйна кожа! Тази вълшебна терапия насища кожата до най-дълбоките слоеве с кислород. Осигурява дълбокото проникване на козметични продукти и кислород дълбоко в епидермиса, като работи с поредица импулси с високо налягане.

Кислородът жизненоважен елемент за тялото ни! Той е и проводник на всички полезни, хидратиращи и подхранващи вещества в клетките на кожата. При неговия недостиг клетките нямат достатъчно сила да усвояват необходимите им подхранващи вещества и да се обновяват. Всякакви външни и вътрешни фактори като възраст, физиология, стрес, тютюнопушене, замърсяване на околната среда са основните фактори водещи до недостиг на кислород, което се отразява негативно върху кожата.

Кислородната терапия балансира липсата на кислород в кожата. Тя увеличава транспорта на кислород дълбоко в клетките и засилва микроциркулацията. Стимулира клетъчното дишане, влияе положително на метаболизма и повишава регенеративните процеси.

КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ – КОКТЕЙЛ ОТ ВИТАМИНИ, ХИАЛУРОН И КОЛАГЕН

Процедурата включва:

Преди процедурата кожата се почиства и ексфолира.

Впръскване на ампули с активни съставки в кожата.

–  впръскване на коктейл от витамини

–  впръскване на ампула чист хиалурон

–  впръскване на ампула колаген

Обработка с накрайник за кислородната терапия насищаща кожата до най-дълбоките слоеве с кислород. Осигурява дълбокото проникване на продуктите и кислород дълбоко в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане.

Обработка с накрайник за криотерапия с цел запечатване на нанесените активни съставки и предпазване от външно замърсяване.

Завършва се с Богата подхранваща маска и подходящ за типа кожа крем.

КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА НОРМАЛИЗИРАНЕ СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА

Предназначена за мазна кожа, склонна към акне. Облекчава съществуващите възпаления. Подходяща също за раздразнена и чувствителна кожа. Намалява прекомерното производство на себум, намалява зачервяването, запечатва кръвоносните съдове и действат като антиоксидант.

Въздействие:

  • Стабилизират и нормализират кожата и в същото време регулират мастната хипер-секреция;
  • Свиват порите;
  • Стабилизират рН на кожата.

ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ