Диамантено микродермабразио в Бургас

Диамантено микродермабразио в Бургас – ефикасен метод за разкриване на красива кожа

Диамантено микродермабразио в Бургас – една от най-добрите и достъпни процедури за лечение на кожата. Всеки може да се възползва от това лечение и то е похвалено от дерматолозите по целия свят. Процесът е прост, без болка, не използва химикали или анестезия от всякакъв тип и може да се използва при повечето типове кожа. Няма престой и можеш да възобновиш всички дейности лесно.

Тъй като скоростта на обмяна на кожните клетки е някъде между 28 и 40 дни, кожата, която не е освежена с микродермабразио, може да започне да изглежда мътна, люспеста, суха и да загуби сияйност. Слоят на епидермиса естествено отделя мъртви кожни клетки чрез процес, наречен десквамация. Наричан още „фактор за обновяване на клетките“, този процес се променя с напредване на възрастта. Бебетата и децата имат най-бързи темпове, докато растат и скоростта им е два пъти по-голяма от тази на възрастен. Забелязали ли сте някога колко е красива текстурата на кожата на детето? Тя е ярка, гладка, мека и светеща, защото винаги имат повърхност на кожата, пълна с нови клетки.

Вижте процедурата Диамантено Микродермабразио в нашето козметично студио в Бургас:

Диамантено микродермабразио в Бургас

Ускоряването на клетъчната регенерация чрез микродермабразио ще подобри качеството и външния вид на твоята кожа. Процедурата може да намали или премахне бръчките, да промени на цвета й като старчески петна или увреждане на слънцето, стрии и дори да подобри акнето.

Последните технологии са напреднали в диамантеното микродермабразио, и така процедурата ексфолира и вакуумира кожата с машина, използваща глава, покрита с малки диаманти. Тъй като с този метод се предлагат различни нива на вакуум, притокът на кръв към горния слой се увеличава. Това помага на кожата да произвежда повече колаген, което ще създаде по-младежки вид и ще намали бръчките.

Когато епидермисът е без мъртви кожни клетки, продуктите за лечение се абсорбират много по-лесно в кожата. Добавянето на диамантено лечение с микродермабразио преди друга процедура за лице наистина може да увеличи ползите от последващата процедура.

Въпреки, че ще видите и почувствате незабавни резултати само от една сесия с диамантено микродермабразио, планирането на серия от 6 до 9 лечения ще даде най-добри ефекти. Процесът също може да се извърши върху деколтето, гърба, предмишниците и други области, където искате да видите нова кожа.

Диамантено микродермабразио за сияйна кожа

КАКВО Е ЛЕЧЕНИЕ С ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО?

Въпреки, че звучи като сложно лечение, идеята е доста проста. Това е нехимична процедура за лечение на кожата, която я ексфолира, като премахва най-външния й слой. Процедурата стимулира и възстановява колагена и дълбоките еластични влакна в дермата и с времето разкрива нова по-млада светеща кожа. Тя може да помогне при много условия и може да ви даде сиянието, което търсите. Може да помогне и при следните състояния като: излишна мазнина по лицето, проблеми с текстурата , черни точки, възрастови петна, слънчеви петна, слънчеви увреждания, акне, белези от акне, фини линии, запушени пори, изглаждане и омекотяване на розацея, хиперпигментация и неравна тонове по кожата.

КАК РАБОТИ ПРОЦЕДУРАТА ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО В БУРГАС ?

Съществуват два типа микродермабразио – с кристал и с диамант. Кристалното микродермабразио е кристален пясъкоструен алуминиев оксид. Кристалите ексфолират кожата, докато леко всмукване, създадено от машината, премахва кристалите и остатъците. Другият тип е диамант на върха на накрайника. Диамантения тип е по-новата версия на това лечение. Тази процедура използва стик с диамантен връх, който полира кожата. Повечето машини с диамантен връх се предлагат с няколко стика, които са класирани от много фини до груби. Лекото засмукване позволява на машината да отстрани всяка прясно полирана кожа и остатъчни частици.

Тъй като диамантеният накрайник бавно започва да премахва повредения горния слой на кожата, останалият слой е нов. При открит само тънък слой, химическият пилинг вече може лесно да проникне в кожата ти. Комбинирането на химически пилинг с това лечение позволява най-доброто проникване или от бета хидрокси киселина, или от алфа хидрокси киселина. Препоръчваме това лечение за тези, които искат да извлекат най-доброто от всеки химически пилинг. Всички наши химически пилинги могат да бъдат комбинирани с тази процедура, така че моля, попитай ..

КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПОДГОТОВЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕ С ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО ?

Препоръчваме да спреш всякакви други лечения или услуги като солариум, пилинг за около две седмици, преди да насрочиш срещата си и да избягваш слънцето колкото е възможно повече.

КОЛКО ДЪЛГО ПРОДЪЛЖАВА ДИАМАНТЕНОТО МИКРОДЕРМАБРАЗИО в Бургас ?

Лечението с диамантено микродермабразио В HR Shine Бургас може да продължи някъде от 30 минути или повече в зависимост от това, ако включваш добавки като един или два слоя химически пилинг.

КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМ ЛЕЧЕНИЕ С ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО в Бургас?

Препоръчваме да правиш микродермабразио в HR Shine Бургас на всеки 3-4 седмици за около 8-10 сесии. При различните типове кожа резултатът ще варира. Изборът на правилното лечение и у дома, с подходящите продукти ще ти помогнат да постигнеш максимални резултати. Ние ще създадем персонализиран план за лечение на твоят тип кожа.

Диамантено микродермабразио

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ ТРЯБВА ДА ОЧАКВАМ ОТ ДИАМАНТЕНОТО МИКРОДЕРМАБРАЗИО В БУРГАС?

С лечения в HR Shine Бургас с микродермабразио в течение на времето ще видиш подобрения на лицето си. Белезите от акне могат да станат по-малко забележими и също така бръчките, възрастовите петна и фините линии ще имат подобрения. Някои хора ще изпитат зачервяване след лечението, но обикновено отминава след 1-2 дни, в зависимост от човека. Най-често изчезва в същия ден. Диамантеното микродермабразио няма да причини никаква болка.

СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА В HR Shine Бургас

SPF, SPF, SPF. Тъй като премахваме горния слой на кожата, НЕ трябва да стоиш на слънце и трябва да нанесеш SPF – слънцезащитен фактор. Ние от HR Shine Бургас ще ти предоставим инструкции за други начини да се грижиш за лицето си, докато се лекуваш с диамантено микродермабразио.

Факти за микродермабразио

• Диамантеното микродермабразио е просто, бързо и безболезнено козметично лечение, без престой и минимален риск.
• Микродермабразиото помага за нежно ексфолиране на повърхностните слоеве на кожата, като се използват абразия и смучене.
• Микродермабразиото използва фини диамантени накрайници, за да изтрие кожата и вакуумно засмукване, за да премахне мъртвите кожни клетки.
• Микродермабразиота има нисък риск и бързо възстановяване; тя е безболезнена и не изисква игли или анестезия.
• Микродермабразиота може да помогне за подобряване на външния вид на кожата чрез намаляване на фините линии, ранно увреждане на слънцето и леки, плитки белези от акне. Не е полезен при дълбоки белези от акне или дълбоки бръчки.
• Кожата може да стане видимо по-гладка дори след едно третиране и по-добре да абсорбира овлажнителите.
• Най-често микродермабразиота може да се повтаря на всеки три до четири седмици за оптимални резултати.
• Микродермабразиота не е лазер.

Как действа Диамантено микродермабразио в Бургас?

Традиционно кристална микродермабразионна система съдържа помпа, свързваща тръба, накрайник и вакуум. Докато помпата създава поток от високо налягане от инертни кристали, като алуминиев оксид, магнезиев оксид, натриев хлорид и натриев бикарбонат, за да абразират кожата, вакуумът премахва кристалите и ексфолираните кожни клетки. Алтернативно, инертните кристали могат да бъдат заменени с грапава повърхност на върха в диамантената микродермабразионна система.

За разлика от системата за кристално микродермабразио, диамантената микродермабразионна машина не произвежда частици от кристали, които могат да се вдишат в носа на пациента или да се издухат в очите. Следователно диамантено микродермабразио е по-безопасна за използване върху области около очите и устните. Като цяло, колкото по-бавно е движението на парчето на накрайника и колкото повече пъти преминават върху кожата, толкова по-дълбоко е лечението.

Какви възрасти са подходящи за диамантено микродермабразио?

Въпреки, че няма специфични възрастови или полови ограничения, обикновено хора от 12 до 65 години могат да се възползват от диамантеното микродермабразио. Въпреки, че няма максимална възраст, зрялата кожа над 70-годишна възраст може да има малко по-големи рискове от синини и кожни ожулвания. Хората, по-млади от 12-годишна възраст, понякога могат също да получат лечение под грижите на дерматолог или пластичен хирург.

Какво прави вакуумът при диамантено микродермабразио в Бургас?

Вакуумната част на микродермабразиото има четири основни роли:
• Нежно дърпа и повдига малка част от кожата за микро абразия.
• Може да пръска поток от кристали по целевата повърхност.
• Стимулира кръвообращението и създава леко подуване на кожата.
• Събира мъртвите клетки в контейнер за лесно изхвърляне.

Какво трябва да очакват хората преди, по време и след диамантено микродермабразио в Бургас?

Като цяло, по-меката и гладка кожа, която се чувства по-свежа и подмладена, е очакваният резултат след микродермабразиото. Преди да започнеш лечението с микродермабразио, може да се постави защита за очите, като подложки за очи или очила. Често лицето може да бъде подготвено и почистено от грим и масла. Частта на накрайника се премества върху кожата с многократни гладки преминавания. Обикновено са достатъчни два до четири прохода на площ.

Леката розовост е желаният резултат и обикновено отшумява в рамките на минути до часове след микродермабразиото. Пациентите също могат да изпитват леко усещане, подобно на слънчево изгаряне в продължение на няколко дни. Освен това се препоръчва приложение на слънцезащитен крем, тъй като фоточувствителността може да се увеличи след лечението.

Микродермабразиото може да помогне за стимулиране производството на колаген, като по този начин спомага за подмладяване на лицето. Тъй като възрастовите петна от фотостареене и фини линии намаляват, кожата може да стане по-мека и гладка.

Помага ли микродермабразиото при белези от акне?

Микродермабразиото може да бъде много полезна за хора с активно акне, леко обезцветяване на акнето, белези и много повърхностни или повдигнати белези от акне. Дерматолозите и професионалните козметици използват микродермабразио, за да помогнат за отпушване на порите и изчистване на акнето. Често използвана в комбинация с нежен гликолов пилинг и професионална екстракция на акне, диамантеното микродермабразио може да помогне за ускоряване на изчистването от акне.

Хората с по-дълбоки белези от акне могат да потърсят хирургична дермабразия или лазерна процедура.

Може ли микродермабразиото да помогне при мелазма?

Да, диамантеното микродермабразио може да бъде полезно при лечение на мелазма и други видове хиперпигментация. Оптималното лечение на мелазма обикновено може да включва двуседмична или месечна микродерма, комбинирана с пилинг с гликолова киселина, избледняващи кремове като хидрохинон 4% и ежедневни слънцезащитни кремове. Множеството лечение в комбинация със слънцезащитен крем и избягване на слънцето и други кремове помагат да се постигнат най-добри резултати, които е нужно да се поддържат във времето.

Колко ефективни са комплектите за микродермабразио у дома?

Повечето домашни микродермабразионни апарати и комплекти обикновено са по-слаби от професионалните лечения в козметичния салон. Тези набори за микродермабразио у дома често не могат да осигурят дълбочината на абразия на кожата или да премахнат мъртвите кожни клетки чрез вакуумиране като професионално микродермабразио.

Няколко компании за грижа за кожата, като L’Oréal, Ponds и Neutrogena, сега произвеждат комплекти за микродермабразио у дома. Обикновено системата за микродермабразио у дома съдържа абразивен крем или скраб и инструмент за приложение. Основният активен компонент в кремовете може да включва кристали от алуминиев оксид, които се използват в професионалното оборудване за микродермабразио. Микродермабразионните кърпи се предлагат и в продуктите за грижа за кожата на пазара. По принцип, плътно изтъканите микрофибърни тъкани обтриват лицето и премахват повърхностните клетки, за да се постигне резултатът от появата на по-нова кожа.

Не се колебай да се довериш на професионалната ни помощ!

089 743 8588

Запази своя час сега!