Женски практики и ритуали

Женски практики и ритуали с Христина Стефанова

Живеем в нови времена!

Живеем във времена, в които се повишава вибрацията на планетата, а заедно с нея израстваме духовно и съзнателно и ние!
По този повод реших да направя корелация между външната красота и грижата за нея с козметични процедури и вътрешното здраве и красота, което има много варианти за поддръжка, грижа и внимание! Затова обединих всички свои дейности, които са в подкрепа на красотата, здравето, хармонията, спокойствието и любовта на едно място.
Ние сме единна система от физическо тяло, емоционално тяло, мисли, чувства, съзнание, подсъзнание. И всички тези аспекти са взаимосвързани и неразделни. В този смисъл работейки на вътрешно – подсъзнателно или съзнателно ниво, ние въздействаме и на нашия външен вид. Затова е време за работа отвън и отвътре, за да имаме потенциала да живеем във времена на големи промени, които изискват от нас да се променяме. А такава трансформация може да настъпи само като обединим грижата за тялото, в частност за кожата на лицето и грижата за вътрешното ни състояние!

Какво означава работа с вътрешното ни състояние?

Това са всички видове методи и практики, които ни помагат да се свържем с нашата изначална природа, с нашата Душа, която има своята мисия на Земята.
Основен резултат от тези практики е именно свързването с нас самите, с нашето сърце, с божественото в нас, с божествената Вселена и с природните ритми и сили! Това разбира се е процес, който изисква постоянство и разбиране. Това е и съществения смисъл от практиките и методите, които ще ви предложа в моята платформа.
Всичко, което предлагам като услуги е изпитано и тествано от мен в годините назад.
Преминала съм стотици обучения, семинари, практики с различни мастери, учители. Благодарение на опита, който натрупах във времето успях да създам работеща схема за подобряване на живота и здравето за тялото и душата. Защото само когато изградим здрава връзка между тяло, душа и дух можем да живеем в здраве, радост, изобилие, дълголетие, спокойствие и хармония със себе си и света около нас!


Време е за промяна!

Мои сертификати

За повече информация и записване за часове:

089 743 8588