THALGO колагенова терапия

thalgo колагенова терапия Бургас

THALGO колагенова терапия Бургас за изглаждане и изпълване на бръчките 1ч

THALGO колагенова терапия Бургас използва продукти с молекули морски колаген, които имат несравнима съвместимост с кожата и осигуряват незабавен изглаждащ ефект. Това лечение с морски колаген, растителни гликопептиди и водорасли Palmaria Palmata е разработено, за да даде резултати от първата процедура.

THALGO професионални терапии в Бургас

След тази THALGO колагенова терапия Бургас лицето ти ще засияе с нов блясък, а фините бръчки ще бъдат изгладени!

Коригирай всички признаци на стареене още в момента, в който се появят.

100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ

100% от клиентите са потвърдили, че кожата им е с по-РАВНОМЕРЕН тен. *

89% от клиентите са забелязали, че кожата им е ПО-ГЛАДКА и ПО-БЛЕСТЯЩА. *

*Тест, направен върху клиенти на възраст от 25 до 54 години, чиито резултати са били потвърдени от експертен съвет от 16 професионални козметика.

Един час…
Подари на кожата си колагенен коктейл и коригирай признаците на стареене – предназначено за първи бръчки, с незабавни резултати против стареене. След релаксиращ масаж за добре дошли, се провежда почистващ ритуал, адаптиран към твоят тип кожа. Следва интензивен ексфолиант за изглаждане на кожата и позволяване на оптимално проникване на активните съставки, плюс експертен анти-стареещ масаж, който повдига чертите и помага на кожата да усвои максимално морският колаген.

089 743 8588

Колагеновата маска изглажда фините линии и придава на кожата изпъкнал ефект. Докато маската действа, ще се насладиш на релаксиращата обстановка в студиото ни HR Shine в Бургас! След лечението кожата ти ще сияе, а запасите й от колаген започват да се възстановяват.

Никой няма време за нещо, което не показва осезаеми моментални резултати. Нашите професионални лечения против стареене с козметичната серия THALGO , получени в резултат на напреднали изследвания, гарантирано ще те впечатляват. Твоят терапевт Христина Стефанова ще помогне да реши кое от тях е най-подходящо за твоите приоритети. Незабавни лифтинг ефекти, които ще видиш в една сесия … а в серия от няколко процедури резултатите са сензационни!

Thalgo колагенова терапия за изглаждане на фини линии и бръчици 25 +

За кого е предназначена THALGO колагенова терапия Бургас?

За жени на възраст около 25-30 с фини линии и / или мимически бръчици.
THALGO колагенова терапия е идеална за жени, които искат да изгладят фините линии и мимическите бръчици. Терапията интензивно хидратира кожата ти. Кожата ще изглежда по-светла, плътна и гладка. Предложение за лечение за най-добри резултати – 2 лечения за 4 седмици.

Стъпки:

  • Почистване на кожата в дълбочина с ексклузивния рисърфисинг  крем на THALGO – лицето ти мигновено възвръща блясъка си.
  • Прецизна стимулация на кожата посредством специфични масажни техники позволява на клетките да усвоят морския колаген.
  • Колагенова маска с чист колаген изпълва фините бръчици и прави кожаа идеално ГЛАДКА.

THALGO е световен лидер в професионалните морски спа процедури за красота и е известен като един от най-ефективните продуктови гами на пазара. Продуктите са базирани на водорасли и са с невероятни ползи. Имаме удоволствието да предложим Thalgo процедури за лице в нашият козметичен салон в Бургас!

Очакваме те с желание да подобриш външния си вид и да заблестиш в кожата си!

Не се колебай, не отлагай, действай днес!

Сега е моментът за твоето по-добро утре!

089 743 8588