Ефикасна и дълготрайна Guinot епилация

Методи за ефикасна и дълготрайна Guinot епилация Бургас

Както всички ние много добре знаем, кола маската обхваща основата на косъма, без да залепва по кожата. По този начин косъмът се отстранява от корена. Има два основни метода за ефикасна и дълготрайна Guinot епилация Бургас, които са насочени към постигането на перфектни резултати.

Ефикасна епилация

Това са така наречените:

  • Epil Smart;
  • Stick’Hair;

Epil Smart

Първият метод за ефикасна епилация, които ще разгледаме се начина Epil Smart. Това е патентован метод, който сам по себе си се състои от нанасянето на специфична кола маска в много тънък слой в основата на косъма. По този начин се осигурява обгръщане на косъма и отстраняването му с корена, като се избягва възможността за скъсване и врастването му под кожата. Този метод осигурява премахването дори и на най-малките косъмчета.

Epil Smart е подходящ метод за хора с изключително фина и чувствителна към топлинна обработка кожа. Чрез прилагането на този метод на епилация се осигурява изключителна ефикасност и комфорт, което се дължи както на ниската температура на самата кола маска, така и на безболезнения начин на отстраняването на нежеланото окосмяване.

Като характерно предимство на този метод можем да отбележим, именно липсата на колофон. Това е веществото, което се съдържа в множество други методи, но води до множество реакции с кожата дори дихателни алергии.

089 743 8588

Epil Smart-метод за ефикасна епилация

Резултати след провеждането на ефикасна и дълготрайна Guinot епилация Бургас –  Epil Smart

След осъществяването на този вид комфортна и ефикасна епилация са на лице и изключително  положителни резултати. Кожата става много по-мека, без зачервявания и врастнали в нея косми. Краката са идеално гладки за доста по-дълъг период от време.

Перфектната епилация се осъществява благодарение на преплетените синтетични фибри в кола маската и патентованата шпатула с характерна назъбена форма. Чрез тях космите се обхващат още в основата и по този начин се отстраняват ефективно и безболезнено.

Stick’Hair

Следващият метод, насочен към ефикасното отстраняване на окосмяването се нарича Stick’Hair. При него също е изключително важно кола маската да се нанесе в много тънък и фин слой върху кожата. За секунди тя обгръща кожата и избягва залепването по нея. Този вид епилация е лесен, приятен и осигурява несравним комфорт при осъществяване на процеса на премахване на окосмяването.

Stick’Hair кола маската също е с ниска температура, без съдържание на колофон, като за отстраняването и не е необходимо да се използват хартиени ленти.

Благодарение на този ефикасен и доказан метод за епилация, всеки косъм се обхваща от основи и се отстранява лесно и безболезнено. Петнадесет дни след епилацията, растежът на косъма е изключително бавен и незначителен.

След три седмици не се наблюдават врастнали в кожата косъмчета, за разлика от останалите методи за епилация.

Като резултати могат да бъдат отчетени:

  • Премахването на нежеланото окосмяване изключително лесно и комфортно без да се травмира кожата;
  • Косъмът се премахва от корена;
  • Резултатите от епилацията са възможно най-дълготрайни.

Ефикасна и дълготрайна Guinot епилация - методи

Доверете ни се, като изберете да изпробвате тези изключителни методи на епилация и ще останете значително удовлетворени и същевременно тонизирани!

089 743 8588

Ето къде се намираме