Антицелулитен масаж – операция „топ форма“

Харесваш ли тялото си?

За съжаление, в днешно време останаха малко хората, които да отговорят на този въпрос положително. Изключително ценно е да разберем, че работата над фигурата ни не спира във фитнеса, нито в козметичния салон, нито вкъщи. Стегнатото тяло, гладката, мека и еластична кожа се постигат трудно. Затова и са се превърнали в основен маркер за социален статус. За щастие обаче, можете да се отдадете на фантастични видове антицелулитен масаж в Бургас!

Резултат от антицелулитния масаж

Антицелулитен масаж в Бургас – новият начин да поддържаме перфектно здрава кожа!

Отстраняването на целулита автоматично се свързва с провеждането на курс антицелулитни масажи. Клиентите залагат на този метод, защото го асоциират с релакс и минимум изразходени усилия от тяхна страна. Като получават плюс – съвършено гладка кожа. Но за добри и постоянни резултати трябва да се знае, че е необходимо клиентите да водят активен, а не пасивен живот.

Изключително важно е да се каже, че антицелулитният масаж се извършва с цел профилактика, отстраняване на целулита и достигане до съвършена, мека и еластична кожа. В никакъв случай не служи за премахване на излишните килограми.

След провеждането на антицелулитен масаж е препоръчително да си отделите 20-30 минути, в които да сте в пълен покой. Това означава никакво натоварване на гръбнака и мускулите! Ако непосредствено след масажа започнете да се движите, това ще намали ефективността на процедурата.

Стандартно, за да се достигне нужния ефект е необходимо да се проведат от 10 до 12 процедури с интервал от няколко дни между тях. Дори и да се прави по няколко пъти на ден, целулитът няма да изчезне по-бързо.

Антицелулитен масаж

Благодарение на този вид масажи се стимулират процеси, които подпомагат организма да отстрани целулита. За това обаче се изисква време. Затова се прави пауза от 2-3 дни между масажите.

За по-ефективно премахване на упорития целулит е добре да се прилагат и допълнителни методи като специални упражнения, контрастни душове и т.н.

Антицелулитният масаж е ефективен като при индивидуално прилагане се регулира силата, ритъма и темпото на въздействие.  Може да бъде използвана както традиционна, така и специфична техника на масажните движения за отстраняване на мастните натрупвания под кожата, за задействане на дълбоките кожни структури, подкожна мастна тъкан и мускулите.

Антицелулитен масаж - методи на прилагане
Антицелулитните масажи са подходящи както за бедра, така и за корем, седалище и ръце.

Антицелулитен масаж с вендузи

Антицелулитен масаж с вендузи

Този вид масаж може да бъде наречен безоперативно „изсмукване” на мастните натрупвания с помощта на вендузи. Той обхваща два вида масаж – мануален и вакуумен. Те, от своя страна, се прилагат на проблемните зони с различни видове антицелулитни кремове. Те действат в дълбочина, като стимулират разграждането на липидите, улесняват елиминирането на излишните мазнини и задържането на вода.

Антицелулитен масаж в Бургас с пилинг

Тази процедура обхваща ексфолирането на мъртвите клетки с различни соли и последващ антицелулитен масаж.

Лимфният дренаж при антицелулитния масаж

Основната полза от използването на ръчния антицелулитен масаж е не само отстраняване и намаляване на мастните натрупвания, а и извеждането им от тялото. Това се получава след използване на дренажни техники, благодарение на които излишната лимфа и унищожените мастни клетки се извеждат чрез отделителната система. Това се постига с прием на много течности- вода, зелен чай, течности без захар, т.е. чрез лимфен дренаж на участъците се подпомага очистването на организма от излишните течности и мастни натрупвания.

Противопоказания на антицелулитен масаж в Бургас!

Този вид масажи не са подходящи за хора с остри инфекциозни заболявания или хронични, които са в стадий на обостряне, при хипертония и сърдечно-съдова недостатъчност, при нарушено съсирване на кръвта, склонност към кръвотечения, както и при бременност, кърмене и месечен цикъл.

Ако търсиш и естествено подмладяване на лицето, опитай холистичния, неизнвазивен метод Реджуванс!

Предлагаме ти и професионална гама от терапиите на Гино (Guinot)!

Обади ни се сега!

089 743 8588

Ето къде се намираме