Масаж на лице и деколте Бургас

Масаж на лице, шия и деколте Бургас

Търсиш ли масаж на лице, шия и деколте в Бургас?

Масаж на лице и деколте Бургас – блаженство за сетивата, релакс и възстановяване на кожата, лимфотокът, свежестта и здравето на лицето.

Масажите са добро средство както за лечение на различни видове болки и рехабилитация след фрактури, така и средство за разпускане на напрежението и релаксация на мускулите.
Нека отдадем заслужена важност на масажа на лице, шия и деколте!
Масажите увеличават циркулацията на кръв към определена част от тялото, което от своя страна спомага за освежаването на кожата и нейния блестящ и младежки вид. Масажирането насърчава притока на кислород и кръв в кожата ни, а също така, насочеността на различните видове масаж спомага за разрешаването на многобройни проблеми.

Масажите на точно тази част от тялото ни могат да спомогнат и за повдигането и укрепване на кожата, като отстраняват непосредствено подухналостта и бръчките по лицето. Като допълнителна полза, която може да се извлече от масажите, са намаляването на стреса и освежаването на изражението, което видимо изглежда по-спокойно и отпочинало.

Масаж на лице, деколте и шия Бургас

Красивото лице е визитната картичка на всяка уважаваща себе си жена

Не е важно да  направиш перфектен грим, а да се грижиш правилно за кожата си. Това, както добре знаем, изисква редица лечения, терапии и процедури, които да бъдат извършени по пътя към здравата и красива кожа. Такава процедура е масажът на лице, шия и деколте. Клиентите на козметично студио HR Shine Бургас знаят, че това е неразделна част от козметичното лечение.
В днешно време отнема само няколко минути да се почувстваме добре и да направим нещо здравословно за кожата си. Голямо предимство са масажите, които не трябва да липсват в живота на всеки себеуважаващ се човек. Времето, също както годините отминава неусетно и всичко се отразява върху кожата и тялото ни. Жените, както и мъжете, държат да имат младежки и красив вид. Няма човек, който да иска бръчки и можем да забавим тяхното появяване.

Единственото, което можем да направим, е да живеем по – здравословно и пълноценно. Красотата и здравето идват не само отвън, а главно отвътре. Редовният масаж поддържа кожата по – жизнена, млада и стегната за по-дълго време. Полезно е да си подаряваш масаж поне веднъж на ден, независимо дали сутрин или вечер. Ако искаш кожата ти да е сияйна, блестяща и отпочинала, време е да положиш усилия за нея, а тя ще ти се отблагодари пълноценно.

Можеш да си правиш и масаж на лице и деколте Бургас  сам, ако знаеш как?

Не е нужно да се подлагаш на различни видове операции или да използваш винаги най-скъпите масла за лице, ако искаш да имаш неотразима кожа. Това може да бъде постигнато чрез различни видове масажиращи техники за лице, деколте и шия, които буквално ще освежат и събудят кожата ти. Правилните движения на професионалистите ни ще засилят кръвообращението към този сектор от тялото и дори ще повдигнат контурите на скулите ти. Най-важното е, че е супер лесно да постигнеш сияен вид, ако се довериш на нас, а кожата ти ще бъде по-благодарна от всякога. Хората, които се подлагат по-често на масаж имат по-млада и по-твърда кожа, а с напредване на възрастта бръчките им не са толкова ясно изразени и имат здрава и равномерна кожа.

Вече не е необходимо да отделяш часове от ежедневието си, за да постигнеш перфектната грижа за кожата си. Можеш да отделяш необходимото и внимание и докато си вкъщи, докато гледаш телевизия, или просто като нанасеш необходимия слой крем/масло за лице непосредствено преди да заспиш вечер. Дори и да нямаш необходимото време да стигнеш до професионалист, е хубаво и сам да масажираш лицето, деколтето и шията си. Това обикновено отнема от 5 до 20 минути и зависи изцяло от желанието и графика ти. Масажът на този сектор от тялото е супер релаксираща процедура, а след него се чувстваш изключително освежена и отпочинала едновременно.

Нека обърнем внимание, че масажната техника и продуктите за нанасяне трябва да отговарят на твоята кожа. Ако те не са съобразени със състоянието на кожата или се извършват по неправилен начин вкъщи, това може да доведе дори до обратен ефект.

Ние от козметично студио HR Shine Бургас ти препоръчваме професионален масаж , консултация и индивидуална терапия за максимални резултати!

Знаеш ли, че кожата е изложена на 15 000 микроконтракции през целия ден?

Именно затова трябва да полагаме необходимите грижи за нея, за нейното освежаване и подмладяване. Обаче, за да се прецени най-подходящия масаж на лице, деколте и шия е необходимо първоначално да се определи типа кожа на клиента. Различните видове масаж зависят основно от състоянието на кожата на лицето. Затова, нека обърнем внимание на няколко различни техники на масаж:

Микроциркулация – Този тип масаж се осъществява с намесата на специален серум, който активира кръвообращението и енергизира кожата. Освен това спомага по-лесното проникване на съставките в кожата.
Детоксикация – Този тип масаж с масло спомага лимфната циркулация и освежава кожата, като и помага да се оттърве от различни видове примеси.
Разделяне на мускулите един от друг – Както вече споменахме, всеки ден лицата ни правят по около 15 000 миктоконтракции. По този начин те оставят своя отпечатък върху кожата, който от своя страна можем да наречем изразителни бръчки. Нашият дълбоко проникващ масаж с крем спомага за отпускането на мускулите и за гладка кожа, а същевременно и подмладен външен вид.

Масаж против стареене – Този вид масаж се осъществява с нанасянето на крем против стареене, като действа основно върху долната част на лицето, за да допринесе за подмладения и енергичен вид на лицето на клиента.
Възстановяващ околоочен масаж – Масажът със специален околоочен крем ще подмлади външния вид на околоочната зона и ще допринесе за по-светъл и буден вид на очите.

Масаж на лице и деколте Бургас

Запази своя час за масаж на лице и деколте Бургас , сега!

089 743 8588

Грижата за себе си – най-удовлетворяващата дейност за всеки от нас

Важно е да се грижим пълноценно за външния си вид, защото ако не изглеждаме добре няма да се чувстваме пълноценни и уверени в себе си. Масажът на лице, деколте и шия е и причината за производството на колаген, което от своя страна предотвратява образуването на бръчки. Можем да го наречем дори „естествен лифтинг на лицето“.
Масажът на деколте и шия е допълнителна част към този, който се осъществява върху лицето на клиентите. Използват се специални серуми, стягащи гелове и масла, възстановяващи витамин Б за осъществяването на масаж в тази област. По време на протичането на този вид масаж, терапевтите ни нежно масажират лицето на клиента с леки кръгови движения, като продължават с удължаване движението към врата.

Обикновено, експертите следват този процес, като продължават с твърди потупвания на дланите си, което от своя страна разтяга кожата по шията и горната част на гърдите нагоре към челюстта. Това е основната част на възстановителния масаж. Той има за цел да подмлади увисналата кожа, да премахне мъртвите клетки и същевременно да спомогне за правилното разпределение на колагенът, който ще държи кожата здраво изпъната и гладка.

Масаж на деколте Бургас

Масаж на лице и деколте Бургас подобрява кожата на клетъчно ниво

Масажът на лице, деколте и шия също оказва голямо влияние върху лимфните съдове в района. В комбинация, масажът на трите сектора се работи за детоксикация на кожата, чрез механичен натиск и сръчни движения, извършени от професионалист. Този вид масаж е изключително подходящ за клиенти с проблеми със синусното налягане и дихателни проблеми.

Преди всичко това е важно да се спомене, че ретушира и натрупания стрес. Масажът повдига настроението и премахва чувството за безспокойство, което в днешно време е доста нашумял проблем. В момента, когато терапевтът достига до раменете и горната част на гърба, ще почувстваш лекота и стресът мигновено ще изчезне.
Този вид масаж е изключително полезен и за ексфолиране и почистване на кожата. Обширният масаж с етерични масла осигурява необходимото подхранване на кожата на лицето, шията и деколтето. Мускулите на шията също имат нужда от специално внимание, за да се отпуснат и подхранят.

В днешно време, стресът е една от причините за болки в главата, шията и гърба. Когато сме подложени на стрес, ние сме склонни да повдигаме раменете си с движение, насочено към ушите и след това да ги свиваме напред. Това е и предпоставка за напрежение в задната част на шията и раменете. Масажът на шията може да облекчи напрежението и стреса.
Болката и сковаността, която усещаме във врата затруднява до голяма степен ежедневието ни и дори пречи на пълноценната ни работоспособност. Лишаването от болките във врата изисква дългосрочно лечение и съвместните усилия на здравни специалисти, лекари и лицензирани масажисти. Масажът отдавна се използва като метод за подобряване и премахване на болката и сковаността във врата. Вече множество от методите за протичане на пълноценен масаж се извършват в различни козметични студиа.

Какви ползи оказва разкошният масаж на лице и деколте Бургас?

Редовната терапия с масаж помага за премахването на болките в тази област, а това е и целта на професионалните ни терапевти. Когато клиентите страдат конкретно от болки в шията, масажът се фокусира първо в тази област. Самият масаж на шията може да засили симптомите на болка в началото, но след това постепенно ще започнат да отшумяват и мускулите ще се отпуснат и облекчат натрупаното напрежение.
Заедно с облекчаването на болката във врата, редовното масажиране спомага за запазването на мускулите пълноценни. Освен това, се подобрява и стойката на тялото, гъвкавостта се увеличава, а с нея и обхвата на движение на тялото, кръвното налягане се понижава заедно със сърдечната честота, а релаксацията се насърчава и се облекчава стреса.

Полезни съвети за поддържане на неустоима кожа!

Изключително важно е да полагаш необходимите грижи за да запазиш кожата си сияйна и чиста! А ето и няколко начина как можеш да го правиш без да полагаш много усилия:
Ексфолирай! – Кожата на лицето ни има нужда от ексфолиране, а това може да стане чрез нанасянето на ексфолиращ продукт или дори сода за хляб с нежни масажни движения. По този начин подпомагаме забавянето на процеса на стареене, правим кожата по-гладка и копринена и спомагаме тонуса на кожата.
Хидратацията е друга важна част от грижата за лице, шия и деколте. За да бъде качествена тя, можем да използваме различни видове кремове или масла, като по този начин постигаме оптимална хидратация. Имай предвид, че трябва да намериш или да попиташ за най-подходящият продукт за твоят тип кожа.

А сега, нека разгледаме няколко полезни продукта, които спомагат постигането на съвършен вид на кожата при масаж на лице и деколте Бургас:

! Но имай предвид, че това са базови масла, които да се използват в комбинация с други масла, като количеството е по няколко капки.

Кое масло е подходящо за твоята кожа, може да определи нашият експерт Христина Иванова от HR Shine Бургас!

Бадемово масло – То е достъпно, подхранващо малсо, много подходящо за масаж. Осигурява идеалната хлъзгавина и мекота за масаж.

Кайсиево масло – извлича се от ядката на костилката. С по=лека консистенция от бадемовото е. Подходящо е за масла и лосиони за тяло.

Масло от авокадо – Наситено зелено на цвят и богато на хранителни витамини, съчетава се идеално с други масла. Много подходящо е за суха кожа.

Какаово масло – може да се изполва като сгъстител на лосиони и кремове. С изкушаващ аромат на шоколад.

Кокосово масло – С най-високо съдържание на наситени мазнини. Може да се използва в комбинация с други масла за масаж, лосиони за тяло и кремове.

Попитай ни за най-подходящите продукти за твоята кожа

089 743 8588

Като друг изключително полезен фактор за кожата, можем да обърнем внимание на ароматерапията

Тя е чудесно допълнение към масажа на лице, деколте и шия.
Бергамот – Със свежият си зелен аромат, той е много полезен за нормалната до суха кожа.

Лавандула – Тя действа на обонянието ни успокояващо и релаксиращо, премахва стреса и напрежението моментално и е подходяща за всеки тип кожа.

Здравец – С аромат на билка, до ментова свежест, здравецът също е подходящ за нормална до суха кожа, като има изключително освежаващо и успокояващо действие.

Иланг иланг – Подходящ за хора, които обичат по-екзотичните и наситени аромати, тъй като има по-сладък и екзотичен флорален аромат. Също така е чудесен е за нормална до суха кожа.

Клари сейдж – Един доста по-малко разпространен аромат у нас. Характерното при него е, че намалява производството на себум, което от своя страна предотвратява и намалява появата на акне. А самото растение се използва с антибактериална цел и противовъзпалителни действия.

Чаено дърво – С него е запозната по-голямата част от обществото. Чаеното дърво предотвратява и намалява появата на акне и също притежава антибактериални и противовъзпалителни действия.

Масаж на лице и деколте Бургас е индивидуален като техника, в зависимост от особеностите на всяка кожа

Лицето, шията и деколтето са едни от най-чувствителните зони на тялото, които от своя страна могат да се възползват от ествествените лечебни свойства на масажите. Кожата ти би се насладила на невероятно изживяване от терапии и подпомагащи кремове и малса, комбинирани с блясък и сияйност.
Без значение дали си стресирана, депресирана, с болки или не, винаги можеш да се възползва от усъвършенстваните техники за масаж в козметично студио HR Shine. Ние сме силно ангажирани с благополучието и цялостното здраве на нашите клиенти и се радваме да ти донесем дългочаканото облекчение, което заслужаваш!

Планирай масажа на лицето, деколтето и шията си още днес, като резервираш онлайн и се насладеш на най-добрия масаж от висококвалифицирани специалисти в HR Shine!

Не чакай и ден, за да направиш стъпка към по-здрава кожа!

Очакваме те!

089 743 8588