Боядисване на вежди и мигли

Боядисване на вежди при козметик в Бургас

Боядисване на вежди и мигли в нашият козметичен салон

В днешно време всички обичаме да отдаваме изключително внимание и време на външния си вид. За съвременната жена плътните вежди и красивите мигли са основни фактори за перфектния външен вид и до голяма степен оказват влияние върху самочувствието й. За това ще се погрижим ние, в козметично студио HR Shine, с нашата невероятна процедура по боядисване на вежди и мигли Бургас.

Много хора се обръщат към салони, за да оцветят веждите и миглите си с по-тъмен или по-светъл цвят, с цел достигането на така желания перфектен външен вид. След провеждането на процедурите, изглеждаме прекрасно всеки ден в продължение на около месец – два, без да е необходимо да нанасяме допълнителен грим. Звучи като сън, нали? Е това обаче, не е така. Това са едни от най-проспериращите козметични процедури в 21 век, които напоследък са обсъждани в най- различни дискусии и можем да ги обозначим като гореща тема.

Обикновено, средният режим на грим отнема около 7 до 10 минути, но около 4 минути от тях се изразходват за усъвършенстване на миглите и вежите. Благодарение на процедурите по боядисване обаче, времето, което да отделяме на ежедневния си грим намалява рязко.
Боядисване на мигли и вежди Бургас

И така, какво точно представлява процедурата по боядисване на вежди и мигли Бургас?

Боядисване на мигли и вежди – напълно безболезнен процес, който включва добавяне на цвят и форма към областта на очите. Тези методи за оцветяване отнемат по-малко от час от нашето време и резултатите могат да продължат от три до четири седмици. Преди оцветяването на мигли и вежди, нашият професионален козметик Христина Иванова ще ни помогне в избора на перфектните цветове. Те ще акцентират най-добре на косата, очите и лицето ни. Всичко, за което трябва да се притесняваме, е релаксирането по време на процедурата.

По принцип една боя се нанася директно върху веждите и миглите, за да потъмнее цветът за приблизително два месеца. Резултатите не само спестяват време, но и създават по-младежки цялостен външен вид. Подходящи за по-мързеливи или заети красавици, ОЦВЕТЯВАНЕТО ИЗГЛЕЖДА ПО-ЕСТЕСТВЕНО от това, което се постига с различните пудри и моливи за вежди.

Оцветяването на веждите и миглите е идеалният начин да изглеждаме перфектно с минимални усилия.

Веждите и миглите ни ще изглеждат пълноценни без прилагането на грим. А при употреба на грим дори се съчетава още по-добре за достигането на изцяло завършена визия.
Може би нямаш достатъчно късмет да имаш естествено гъсти вежди и пищни мигли. Тогава оцветяването е бърз и лесен начин да направиш очите си по-големи, а миглите по-дълги, без да е необходим грим. Блондинките, червенокосите жени и тези с приличен тен особено се възползват от този вид процедури. Дори тъмната коса се изсветлява от слънцето.

Тонирането е чудесно, ако водите активен начин на живот, независимо дали практикувате определен спорт или просто искате да изглеждате добре по всяко време. Боядисването също е чудесно за всеки човек, който не се интересува или не е прекалено зает с козметиката, тъй като няма нужда да се използва спирала или молив за вежди. Полу-перманентният грим може също да обхваща очна линия, премахвайки необходимостта от грим на очите постоянно.

Боядисване на мигли и вежди при козметик в Бургас

089 743 8588

Какво можем да очакваме от този вид процедура?

Благодарение на световно популярната Кара Делевийн, големите и плътни вежди отново са на мода. Тонирането прави веждите ни да изглеждат по-дебели, по-тъмни и по-дълги, а добавената структура придава обем на по-редките вежди. Представете си, че се събуждате и нямате нужда от отделяне на време за грим, спирала или молив – мечтано, нали? Ако са ни необходими допълнителни подсилвания за изразителен външен вид, можем да нанесем серум за възстановяване.

Тонирането обикновено отнема около 15 до 20 минути или около половин час, ако правим вежди и мигли комбинирано. Ефектът продължава около 6 седмици – времето, необходимо на косъмът да израсте или да падне. Сияйният вид изисква по-честа поддръжка. Можем да изберем цвят, който комплиментира или контрастира с цвета на косата, очите и тона на кожата ни. Черното, кафявото и синьото са най-популярните сред тоновете и се предлагат в най-различни нюанси. Черното е класическо, кафявото е най-естественото и винаги може да бъде подобрено за специален повод със спирала. „Синьото“ всъщност е синьо – черно, което е по-тъмно от класическото черно и прави очите да изпъкнат, без да изглеждаме така, сякаш току-що сме пристигнали от 70-те години!

Сега е лесно, бързо и удобно да постигнеш по-отличителен външен вид!

В днешно време ежедневнието ни е изключително натоварено и всеки предпочита максимално да улесни всекидневните си „ритуали“ за перфектен външен вид. Спиралата и моливът за очи често вместо да са наши приятели, стават врагове. Затова вече можеш да заложиш на нашите изключителни процедури, които ще улеснят максимално ежедневието ти и ще ти осигурят свободно време, което вече няма да има нужда да отделяш на гримирането. Докато сме във фитнес залата или докато плуваме нямаме възможност да изглеждаме перфектно, понеже спиралата ни доста често създава проблеми като се разтича, е чрез боядисването на мигли и вежди вече нямаме такива проблеми! Дори във фитнес залата можем да изглеждаме сияйно! Затова не се замисляй, запише си час при нас в козметично студио HR Shine Бургас!

Добре е да знаем:

Необходимо е да се консултираме най-малко 24 часа предварително и да извадим контактните си лещи, ако използваме такива, за да проведем процедурата и няколко часа след това. Предварително е необходимо да се направи тест на вътрешната страна на ръката, за да се провери дали багрилото не причинява алергия, обрив или възпаление. При извършване на процедурата се използва специализирана боя за коса, която е полутрайна и подходяща за тези чувствителни зони. След това може да се измие с вода и да се отстрани веднага след нанасянето и, ако е необходимо. Първоначално се поставят памучни подложки върху клепачите и се нанася вазелин върху зоната около веждите ни.  Така се предотвратява оцветяването извън зоната на веждите. Ако се усети някакво дразнене, вместо стандартна боя и пероксид могат да се използват различни оцветители, които са на растителна основа.

Освен естетическите ползи, боядисването на нашите мигли и вежди означава, че ще се сбогуваме с черните следи по възглавницата и с разтичането на спиралата по лицето. Тонирането на веждите и миглите също може да ни спести както време, така и пари. От друга страна, спиралата също има ограничен срок на годност, тъй като често изсъхва. А от своя страна нанася щети причинявайки сплъстяване на миглите и те често падат следствие на този фактор. Боядисването на вежди и мигли също намалява риска от инфекция, като се използва четка за еднократна употреба за всяко око. Ако искаме миглите ни да са дълги и живи, то това е правилният избор!

089 743 8588

От своя страна, боядисването на веждите ни дава по-смели, естествено изглеждащи вежди, тъй като действителният цвят на косъма на веждите е оцветен в по-тъмен цвят. Наслояването в областа на веждите може да бъде лесно забелязано затова, защо да не си спестим неприятностите, като инвестираме в боядисването на миглите и веждите си?

Боядисване на мигли Бургас

Какви са предимствата при боядисване на вежди и мигли Бургас?

  • Това е бърз и евтин процес. Експертите твърдят, че боядисването на миглите отнема около 15 минути и е на общодостъпни цени.
  • Изключително подходящо е за лятото, когато често посещаваме басейна или морето, но не искаме спиралата ни да се разтече. Тонираните мигли не могат да се повлияят от водата;
  • Подходяща процедура за светли или дори сиви мигли, тъй като тя бързо фиксира цвета и потъмнява миглите и ги прави по-открояващи се и дръзки;
  • Веждите стават по-плътни и отличаващи се;
  • Спестява време в ежедневната поддръжка на външния ни вид;
  • Увеличава обема, дебелината и интензивността на миглите;
  • Събуждаш се всяка сутрин готов за тръгване на каквото и да било мероприятие.

Ако наскоро сме боядисали косата си, новата ни визия може да не съвпада с нашите естествени вежди и мигли. Вместо това можем да открием, че е необходимо да променим цвета на веждите и миглите си, за да поддържаме естествения си вид. Някои клиенти също така установяват, че веждите и миглите им изтъняват или посивяват с напредване на възрастта. Оцветяването на веждите и миглите може да ни помогне да запълним празните петна и да прикрием посивяването на космите. Вместо да прилагаме продукти всеки ден върху лицето си, можем да получим веднъж точният нюанс на веждите си и да се наслаждаваме на резултатите през целия месец.

Какво да очакваме от провеждането на процедурата по боядисване на вежди и мигли Бургас?

В деня на провеждане на терапията ни се срещаме с нашия естетик Хриситна Иванова, за да обсъдим козметичните си цели и да изберем точния цвят на багрилото. Тя може да ни помогне да изберем нюанс, който съответства на оцветяването и тена ни. Може да се наложи да смеси багрилата, за да произведе цвета, който е точно за нас. След като боята е готова, нашият личен козметик почиства кожата ни и нанася боята с четка в правилната форма. Козметикът може също да нанесе бариерен крем около челото или миглите. Това от своя страна спомага да се предпази кожата от оцветяване извън необходимия контур. За финал се прилага боята върху космите. Багрилото може да остане на веждите или миглите ни до пет минути. След това нашият естетик изтрива багрилото и бариерния крем и терапията е завършена. Веждите стават плътни и натурално изглеждащи, а миглите стават неустоими и дръзки!

Важно е да знаете какво търсите и след това да знаете какъв ще бъде крайният резултат!
Твоят терапевт ще предложи най-добрия съвет за това какъв нюанс ще подхожда най-добре на косата и тона на кожата ти. По-тъмният оттенък може да създаде пълнота, докато златните нюанси могат да направят очите да изглеждат малко по-ярки. Акцентирането винаги е крайната ни цел.

Колко дълго продължава пълноценният резултат?

Резултатите обикновено продължават от четири до шест седмици. След това може да се наложи да получим допълнителна информация, как можем да запазим постигнатото за по-дълго. Качеството и дълготрайните резултати също могат да варират в зависимост от това колко често се къпем, плуваме и мием лицето си. Излагането на слънце обикновено спомага за избледняване на цвета по-бързо, така че е най-добре да използваме шапки, слънчеви очила и други защитни съоръжения.

Опасна ли е процедурата по боядисване на вежди и мигли Бургас?

Боядисването на мигли и вежди се извършва със специално разработена натурална боя, която е дерматологично и офталмологично тествана, не предизвиква алергични реакции и не дразни деликатната кожа на клепачите. Но задължително преди процедурата е необходимо да се направят алергични тестове. Така специалистите ще бъдат сигурни, че не биха възникнали алергични реакции след нанасяне на боята в околоочната област.

Не е препоръчително да боядисвате веждите и миглите си по-често от 1 път в месеца. Честото оцветяване може да навреди на структурата на косъма и като резултат да влоши състоянието на миглите и веждите ни. Специалистите препоръчват да полагаме чести грижи за веждите и миглите чрез употребата на различни видове масла. Например рициново, с праскова или зехтин. Редовното подхранване на веждите и миглите с витамини A и D, спомага растежа и гъстотата им. Обикновено маслата се нанасят внимателно с малко гребенче с четка. Полагайки грижи за тялото ни, то ни отвръща със сияен външен вид!

089 743 8588

Грижи непосредствено след провеждане на процедурата!

Изключително важно е да се внимава през първите 24 часа непосредствено след провеждане на процедурата. Към веждите и миглите трябва да се отнасяме внимателно, като избягваме да ги докосваме, за да оставим веждите да възприемат необходимия контраст. Трябва да внимаваме, да не нанасяме грим, парфюмирана козметика, хлор или други продукти, които могат да нарушат качеството и целостта на веждите и миглите. Подходящо е да се използва лосион при поява на зачервяване в околоочната област.

Професионално обучените кожни терапевти на козметично студио HR Shine използват най-добрата професионална система за боядисване на мигли и вежди. Ние безопасно и естествено ще оцветим веждите и миглите ти, за да съответстват те на цвета на косата ти, елиминирайки нуждата от ежедневно поставяне на спирала и молив за вежди.

Представи си ден без гримиране или размазване и резултати, които продължават от четири до шест седмици.

Е, това вече е напълно възможно чрез нашите услуги!

Възползвай се и засияй с нас!

089 743 8588