Безиглен хиалурон за устни – Модата на 21 век

Безиглена терапия за уголемяване на устните с хиалуронова киселина

Заложи на нашата най – нова терапия за уголемяване и хидратиране с безиглен хиалурон за устни в Бургас!

Стареенето е процес, причиняващ анатомични и клетъчни промени в човешкия организъм. Такива промени се дължат, именно, на загубата на подкожна мастна тъкан, намален синтез на колаген, еластин и хиалуронова киселина. Те са основни и най-разпространени полизахариди, синтезирани в тялото. Също така, са основен структурен компонент на съединителната тъкан и заедно с протеините изграждат основата на междуклетъчното вещество. Доказано е, че има изключителна способност да привлича и задържа вода с тегло близо хиляда пъти по-голямо от собственото си тегло. По този начин създава обем и твърдост на кожата, поддържа оптималния и хидробаланс, повишава нейната еластичност и забавя протичането на процесите на стареене. Всичко това е възможно с най-новата ни терапия за поставяне на безиглен хиалурон за устни в Бургас!

Вижте процедурата от нашия козметичнен салон!

Терапия за поставяне на безиглен хиалурон за устни

Хиалуроновата киселина, която се използва в така наречените дермални филъри, е най-популярният материал, прилаган успешно от специалистите в продължение на години. Както може би знаеш, се използва за естетични нехирургични корекции, които са свързани със загуба на меките тъкани. Хиалуроновата киселина, получена по биотехнологичен метод, се характеризира с висока чистота и много добра съвместимост.

ПРЕДИ И СЛЕД ПЪРВАТА ПРОЦЕДУРА С БЕЗИГЛЕН ХИАЛУРОН ЗА УСТНИ В БУРГАС

Безиглен хиалурон за устни БургасБезиглен хиалурон за устни - козметично студио БургасБезиглен хиалурон за устни в Бургас

089 743 8588

Благодарение на непрестанното технологично обновяване, в днешно време се предпочитат процедури по поставяне на безиглен хиалурон за устни, които да са безболезнени, бързи и безопасни. А ето и няколко причини за този избор:

  • Процедурите отнемат кратко време;

  • Възстановяването е бързо;

  • Рискът от странични и алергични реакции е сведен до минимум;

  • Финалните естетични резултати са незабавни и естествени.

Чудесна и модерна комбинация за товето лице можеш да направиш и с изразителни мигли и вежди!

Боядисване на мигли и вежди Бургас

Освен, че възстановява нормалния хидробаланс на кожата, хиалуроновата киселина стимулира фибробластите да произвеждат собствен колаген. Опитът показва, че този вид процедури запазват младежкия и здрав вид на кожата за дълго време и подобряват стандарта на дамите.

Уголемяването и хидратиране на устните чрез поставяне на безиглен хиалурон за устни се превръща във все по-популярна процедура. Това е така, благодарение на фактът, че съвременната фармацевтична и козметична индустрия напредват с изключително бързи темпове. Компаниите производители, непрекъснато провеждат научни изследвания и усъвършенствани разработки на вече съществуващи продукти. Напълно нови продукти се появяват на пазара всяка година. Професионалистите в козметично студио HR Shine Бургас са сертифицирани и обучени да работят с най-новите методи и технологии, регистрирани както на българския пазар, така и на международните такива.

Ефект на уголемяване на устните с терапията по поставяне на безиглен хиалурон за устни

Уголемяване и хидратиране с безиглен хиалурон за устни в Бургас!!!

Постигането на тази невероятна процедура, напълно безиглено, е възможно благодарение на едни от най-модерните технологии, предлагани на пазара! Процесът на усъществяване на желанията на клиентите се извършва с изключителна точност и е подсигурен с голяма доза доказана безопасност.

Това прави този вид козметична процедура идеална за тези от клиентите ни, които се чувстват неприятно или дори уплашени от идеята за инжекции. Множество клиенти, претърпели корекцията, са 100% доволни и изразяват отлични мнения, свързани с надеждността и ненатрапчивостта на процеса.

Уголемяването и хидратиране на устните с хиалуронова киселина чрез инжектиране с игли може да бъде доста по-болезнено. В огромна част от случаите се появяват, така нежеланите, кръвоизливи и синини, които дори могат да причинят белези.

Благодарение на нашата доказана техника, този процес може да бъде постигнат без употребата на игла. И разбира се, да се избегнат всички нежелани странични ефекти. Това лечение е изключително нежно, дава моментални резултати и се отличава с така търсения дълготраен ефект!

089 743 8588

Предимства на процедурата по поставяне на безиглен хиалурон за устни в Бургас

Отдели време за външния си вид като посетиш нашето козметично студио! Ефектът е гарантиран! Без излишни болки, ненужни травми, подуване на кожата и странични ефекти! Можеш да се върнеш към ежедневните си дейности незабавно, като не е нужно да се притесняваш дали ще бъдете подути или зачервени за ден или седмица! Резултатите са моментални и дълготрайни! Увери се, че можеш да разчиташ на нас!

Естетичен ефект след процедура за уголемяване на устните чрез поставяне на безиглен хиалурон за устни

Ние използваме безиглени пълнители, които се състоят от хиалуронова киселина – напълно естествено вещество в кожата ни, което спомага за добавяне на обем и хидратация. Процедурата за уголемяване и хидратиране на устните с поставяне на безиглен хиалурон за устни спомага незабавно да възстановим обема на устните си и „линиите на усмивка“. Както вече споменахме, резултатите са моментални, безболезнени, безиглени, безопасни.

Причини за възникване на процес на стареене

С напредване на възрастта, мазнините около устата и брадичката намаляват, както и размерът на действителната челюстна кост. Това са и основните причини, лицата ни да показват признаци на стареене.

Всяка жена, държаща на външния си вид, иска да отстрани тези проблеми от лицето си и да се погрижи за безупречното си излъчване. По-скоро, отколкото по-късно – това е най-добрата философия, на която можем да се опрем, когато става дума за изтъняващи или набръчкани устни. За щастие има начин да спрем часовника, оказващ влияние върху появата на стареене.

Тайната на ефективността на формулата за уголемяване и хидратиране на устните чрез поставяне на безиглен хиалурон за устни се оказа, именно, хиалуроновата киселина. А всъщност, естествено срещаната в човешкия организъм захар. Това е така, защото обем, влажност и гъвкавост съществуват, когато в пространствата между кожните клетки се откриват големи количества хиалуронова киселина. Бебетата, например, имат изобилие от хилауронова киселина, която е причина за плътните им и здрави лица. С нарастването на възрастта, нивата на хиалуронова киселина в организма намаляват и това оказва влияние чрез увисналата кожа и спомените за миналото ни младежко сияние.

Спри времето сега! Ние ще ти помогнем да постигнеш сияйно лице, устояващо на времевите промени!

А сега, нека отговорим на най-често задаваните въпроси, свързани с процедурата.

Колко дълго трае самата процедура по поставяне на безиглен хиалурон за устни?

Хубаво е да знаеш, че процедурата отнема от 20 до 40 минути, с оглед на това, че е необходимо да се вземе предвид времето за консултация, непосредствено преди самата процедура.

Болезнена ли е процедурата по уголемяване и хидратиране на устните чрез безиглен хиалурон за устни в Бургас?

Благодарение на това, че при протичане на самата процедура не се използва инжектиране с игли, то това я прави напълно безболезнена и дори комфортна.

Може ли да бъде установена разликата веднага след протичане на процедурата?

Да, разбира се! Естетическите резултати са незабавни и очевидни непосредствено след протичане на козметичната процедура! Но за осезаем видим ефект са необходими 6 процедури в рамките на един месец. Като след това могат да бъдат разредени до една профилактично.

Необходимо ли е да си взема почивка от ежедневните си задължения?

Твърдо не! Този вид козметична процедура може да бъде направена дори в обедната почивка, а след това не остават никакви следи и можете да продължиш ежедневните си дейности безпроблемно.

Уголемяване на устни с безиглен хиалурон за устни

Процедурата по уголемяване и хидратиране на устните с безиглен хиалурон за устни в Бургас има ли странични ефекти?

Експертите твърдят, че в 99% от случаите няма как да бъдат развити странични ефекти или алергични реакции. Процедурата е една от най-безопасните и удовлетворяваща потребностите и желанията на клиентите.

089 743 8588

Колко дълго продължава действието на безиглен хиалурон за устни в Бургас?

Добре е да се спомене, че ефектът от този вид процедури е индивидуален за всеки един човек и е свързан със съвкупност от фактори, обхващащи:

  • Възрастта на клиентите;
  • До колко ще бъдат уголемени устните;
  • Качеството на кожата;
  • Начина на живот;
  • Храненето на клиентите.

Има ли нещо, което е важно да се знае преди да се подложа на терапията?

Като всяка друга козметична терапия, е добре да сте запознати с важната информация и очакваните резултати, с цел да не се установят разминавания между представа и реалност!

Кога ще се наложи да се подложа на нова терапия по поставяне на безиглен хиалурон за устни в Бургас?

Добре е да сте запознати, че за постигането на така желания ослепителен и видим ефект са необходими 6 процедури за един месец. След това е препоръчително да се разредят до една, профилактично.

Установяват ли се големи промени в устните след провеждане на процедурата по поставяне на безиглен хиалурон за устни в Бургас?

Не! Резултатите, които се постигат с този вид козметична процедура са изключително естествени и хармонични!

Процедурата има ли общо с инжектирането с ботокс?

Не! Абсолютно не е като инжектиране с ботокс. На първо място, ботоксът никога не се инжектира в устните, въпреки че, доста хора вярват в това. Важно е да се знае, че ботоксът временно прекъсва нервните сигнали към някои мускули и по този начин ограничава движенията им, независимо, че постига по-гладка кожа, тъй като бръчките се задълбочават от движението на мускулите. Когато става въпрос за поставянето на безиглен хиалурон за устни, то трябва да кажем, че тя доставя много нисък вискозитет и ниска еластичност в кожата на устните. Това са два напълно различни инструмента, които понякога могат да решат един и същ проблем.

Единият по-добър ли е от другия? Е, не е задължително. Както всички сме запознати, инжектирането на ботокс може да бъде начин, който е доста по-опасен, ако козметикът Ви не е абсолютен професионалист, имайки достатъчно медицински и естетически интервенции за красота. Но това няма как да се случи ако разчиташ на нас!  Ние препоръчваме процедурата по поставяне на безиглен хиалурон за устни, тъй като тя е по-подходяща, безболезнена, безопасна и показва невероятни резултати!

Уголемени устни с терапията

Има ли момент, в който е неподходящо да се подложа на тази процедура?

Да, разбира се! Не е препоръчително да се подлагаш на тази козметична процедура при възпаление на кожата, активни инфекциозни или скорошни лечебни процеси в тази частност – акне, херпес, екзема и т.н..

089 743 8588

Модата на 21 век – плътни и ясно изразени устни

Благодарение на любимите ни знаменитости, 21 век се наложи като време, в което големите, пълни и плътни устни са израз на статус в обществото. Има множество начини за създаване на обемни устни, било то с иглени терапии или не. Благодарение на козметичните услуги на HR Shine студио, можеш да постигнеш мечтания обем на устните си без игли! Това ли е моментът, за който всички жени с тънки устни са мечтали? Да, определено! Струва ли си тази тенденция или трябва да я прескоча?

В днешно време, тенденциите непрестанно се променят, идват и си отиват. Ние понякога поглеждаме към стари снимки и се чудим на себе си: „Защо изобщо си мислех, че такава фрапантна промяна във външния ми вид е добра идея?“. Има доста тенденции, които е страхотно за всички нас да си останат временни. И по-добре! Можем лесно да ги преодолеем и да се върнем към обичайното си  Аз. Въпреки това, тенденциите за красота като по-обемните и плътни устни имат по-голямо влияние както върху нашето здраве, така и върху външния ни вид. Доста по-подходящо е да заложим на естествен външен вид, отколкото на носенето на бляскаво червило на устните за една нощ.

Ако мислиш да се довериш на нас, то определено няма да сгрешиш! Ние ще ти въведем  в една от най-новите техники за поставяне на безиглен хиалурон за устни на пазара! Както вече споменахме, течността, използвана за пълнителите, е хиалуронова киселина, която организмът ни произвежда естествено. Ето защо, няма шанс да получиш алергична реакция след протичане на процедурата.

Невероятен ефект от безиглена терапия за уголемяване на устни чрез безиглен хиалурон за устни

Ако си човек, който търси начин да добави по-младежки и по-плътен външен вид към устните си, то нашата процедура по поставяне на безиглен хиалурон за устни, е подходяща за теб! Тя е достъпна благодарение на изключителните професионалисти в козметично студио HR Shine Бургас!

Твоята красота е нашата основна цел!

Очакваме те!

089 743 8588