Липолазер

Процедурата НЕ вреди на организма

Запознати ли сте вече с процедурата Липолазер? Е, дори и да не сте, ние сме тук, за да ви разясним всеки въпрос и да разсеем всяко съмнение.

Какво представлява процедурата Липолазер?

Това е изцяло неинвазивна процедура, спомагаща за премахване на излишните мазнини, промяна на формата на тялото и намаляване на целулита. Процедурата стимулира естествените процеси за изгаряне на мазнините и е напълно достъпна и удобна за извършване дори през обедната почивка.

Постигат се бързи резултати, видими още след първата процеура. Обиколката намалява с 1 до 4 см.

Какво представлява процедурата Липолазер?

Защо се прави Липолазер?

Процедурата е подходяща за премахване на локални натрупвания на мазнини, за контуриране на тялото и за намаляване на целулита. Основното предимство на липолазера е неговият неинвазивен характер, което означава, че пациентите могат да бъдат третирани незабавно. А резултатите са забележими веднага след процедурата.

Липолазер може да се направи на много части от тялото, включително талията, ханша, вътрешната и външната част на бедрата, паласки, прасци, корем, гръб, седалище, ръце, мастни натрупвания при колене и глезени.

Процедурата НЕ вреди на организма

Тя не рефлектира по никакъв начин върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна ни система. Лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им.Процедурата НЕ вреди на организма

Продължителността на процедурата е с трайност около 30 – 40 минути на зона, като може да се прилага само на две зони последователно.

Обикновено се третират 2 съседни зони. След като се приключи терапията на първите 2 зони се прави почивка от 10 дни и след това може да се работи и по други зони.

Колко процедури трябва да се направят за видим ефект?

Резултатите са видими още след първата сесия. Повечето клиенти намаляват обиколката на дадената област с около 1 – 4 см. след една терапия, но са препоръчителни допълнителни процедури за траен ефект.

Резултатите и броят им е строго индивидуален, като могат да бъдат между 8 до 12.

Колко процедури трябва да се направят за видим ефект?

С процедурата Липолазер в HR Shine можете да постигнете изключителни резултати, особено ако се съчетае с физическа активност, лимфен дренаж, пиене на много вода и здравословно хранене. Въпросната технология спомага за максимално нормализиране на метаболизма, което води до бързо изхвърляне на мастните киселини от тялото.

Гарантираме Ви, че си заслужава!